Cine este și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu. A semnat contract cu Pro TV

Cine este și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu. Jurnalistul se pare că este un om împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Vedeta are o familie frumoasă alături de celebrul designer Oana Nuțu. Celebrul prezentator are și o fată, Ioana Taisia. Cine este și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu?

Cine este și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu. Ioana Taisia a dat lovitura

Ioana Taisia a dat deja lovitura la doar 22 de ani. Tânăra a absolvit Facultatea de Comunicare și Filosofie în cadrul Universității Villanova, SUA și a semnat un contract cu Pro Tv.

Astfel că, de mai bine de două săptămâni fiica lui Robert Turcescu lucrează pentru emisiunile Vorbeşte lumea şi La Măruţă. Mai exact, Ioana Taisia, cunoscută drept Yoyo se ocupă cu crearea de conținut digital pentru promovarea acestor emisiuni. Practic, zi de zi, Ioana Taisia împărtășește momente amuzante dar și lucruri care se petrec în spatele micului ecran.

Citește și: De ce locuieşte Robert Turcescu într-o vilă ANL, deşi este milionar. Explicaţiile jurnalistului

Ce spune Yoyo despre această reușită?

Ioana Taisia se declară mulțumită de noul său loc de muncă, motivând că este un mediu cald și primitor.

„Ador, ador această experienţă. Am doar câteva zile în echipa Pro TV şi deja pot spune că mă simt ca într-o familie.

Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoţii, diversitate prin invitaţi şi agitaţie prin prisma emisiunilor transmise live. Ştiu că am ce învăţa şi sunt recunoscătoare pentru această şansă”.

Citește și: Majda Aboulumosha, la un pas să dea foc studioului Vorbește Lumea: „Ieșea fum. Îmi era că o să pornească alarma”. Detalii incredibile din culisele emisiunii de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Tânăra are o comunitate mare de urmăritori

În timpul liber, tânăra se ocupă și de crearea de conținut pentru contul său personal. De-a lungul timpului, Ioana Taisia a reușit să-și formeze o comunitate mare de urmăritori, fiind vorba mai exact despre 164.000 de abonați pe TikTok şi peste 32.000 pe Instagram.

Printre subiectele abordate de aceasta pe Instagram și Tik Tok se numără modă, frumuseţe, călătorii, educaţie şi, mai nou, televiziune. Ioana Taisia are și o soră, pe nume Vera Ilinca, care studiază la Avenor College International High School, o școală prestigioasă. Predarea la această școală este bilingvă. Părinții celor două fete își doresc să le ofere acestora o educație complexă.

Citește și: Ce meserie și-ar alege Bogdan Ciudoiu de la „Vorbește lumea”, dacă nu ar mai face radio și televiziune. „Este nevoie de o situație financiară extraordinară pentru o carieră în acest domeniu” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *