Cine este și cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu, protagonistul din serialul Clanul. Pe el îl știe toată lumea, dar ea se ține departe de lumina reflectoarelor

S-au căsătorit anul trecut

Scris de: Daoud Andra

20 Feb. 2024

Denis Hanganu este unul dintre cei mai talentați actori din noua generație, iar românii îl știu datorită rolurilor din seriale românești. Protagonistul din ”Clanul” s-a căsătorit anul trecut, iar partenera sa este o prezență discretă. Cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu? Are o meserie total diferită de a actorului.

Ea este soția lui Denis Hanganu

Denis Hanganu a jucat, până la 29 de ani, câteva roluri de succes. Și-a făcut debutul în seriale la Antena 1, în ”Sacrificiul”, iar apoi a făcut trecerea către Pro TV, unde joacă în serialul de acțiune ”Clanul”. Pe plan personal, Denis Hanganu este de asemenea împlinit, iar anul trecut și-a întemeiat o familie.

Actorul s-a căsătorit cu partenera sa, Raluca, în septembrie 2023, iar evenimentul a fost unul discret. La fel este și soția lui Denis Hanganu. Dacă el apare săptămânal la televizor, prin prisma meseriei, partenera sa activează într-un domeniu care nu are legătură cu lumea mondenă. Raluca Hanganu este de profesie medic, iar actorul a vorbit despre relația lor, într-un interviu acordat recent.

”Tocmai, sunt foarte multe cupluri formate dintr-un actor și un medic, am văzut asta, s-a mai întâmplat asta, erau mulți profesori de-ai mei căsătoriți cu soții doctorițe și atunci am întâlnit stereotipul ăsta. E o chimie și o comunicare foarte bună, eu cred în asta. Cred în oamenii care fac parteneriate pe planul ăsta fiind din același domeniu, dar, în același timp, e o idee la fel de bună să fie și domenii diferite de activitate, nu te plictisești niciodată, ai tot timpul subiecte de discuție.

Pentru că atunci când vii cu supărările, grijile, de pe parcursul zilei acasă, ea își spune doleanțele, tu pe ale tale. Fiind diferite, e curiozitatea aia, pentru că se întâmplă altceva în afara sferei tale de activitate și asta te intrigă de multe ori, vrei să știi, vrei să afli.”, a declarat actorul, pentru publicația Spectacola.

Denis Hanganu și soția sa, în ziua nunții

Ce meserie ar fi avut Denis Hanganu, dacă nu ar fi fost actor

Personajul pe care îl interpretează în serialul ”Clanul” i se potrivește perfect, iar Denis Hanganu pare că este făcut pentru profesia de actor. Dacă nu ar fi activat în acest domeniu, cel mai probabil ar fi făcut sport de performanță, spune el. Protagonistul din serialul de la Pro TV a vorbit, într-un interviu pentru EGO.ro, despre calitățile care l-ar fi ajutat să se facă remarcat în cariera sportivă.

”Cred că aș fi făcut un sport de performanță, sunt foarte competitiv și mi s-ar fi potrivit! Am mentalitatea potrivită, o spun fără urmă de exagerare, cu toată asumarea! Nu știu ce, poate ar fi fost box, poate ar fi fost tenis, cine știe? Aș fi făcut un sport de performanță! Cred că aș fi fost potrivit!”, a mărturisit el.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *