Ce meserie și-ar fi dorit Denis Hanganu să aibă dacă nu ajungea actor: “Mi s-ar fi potrivit!” VIDEO EXCLUSIV

S-ar fi implicat într-un domeniu total diferit: "O spun fără urmă de exagerare, cu toată asumarea!"

Denis Hanganu a reușit să își construiască o carieră de succes în industria artistică din România, jucând alături de actori mari din țară și bucurându-se de multe spectacole de teatru, dar și roluri principale în seriale de televiziune. Cel care îl interpretează pe Tudor Achim în “Clanul” ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce meserie și-ar fi ales dacă nu ar fi devenit actor.

Denis Hanganu, despre meseria pe care și-ar fi ales-o dacă nu ar fi devenit actor

Denis Hanganu ne-a mărturisit că ar fi făcut un sport de performanță dacă nu ar fi devenit actor. Acesta se consideră competitiv. În plus, el a punctat că are mentalitatea potrivită pentru respectivul domeniu:

“Habar n-am! Cred că aș fi făcut un sport de performanță, sunt foarte competitiv și mi s-ar fi potrivit! Am mentalitatea potrivită, o spun fără urmă de exagerare, cu toată asumarea! Nu știu ce, poate ar fi fost box, poate ar fi fost tenis, cine știe? Aș fi făcut un sport de performanță! Cred că aș fi fost potrivit!”

Cum au reacționat apropiații lui Hanganu când a anunțat că vrea să devină actor

În același timp, Denis Hanganu nu crede că apropiații săi au înțeles ce își dorește să facă, mai exact, atunci când a anunțat că vrea să se implice în industria artistică. Mai mult, acesta a punctat că lucrurile stau diferit atunci când vine vorba despre tinerii actori din România:

“Nici nu cred că au înțeles exact! E foarte complicat să explici paradigma de actor, mai cu seamă de actor colaborator! Nu e vorba că nu ești suficient de talentat ca să fii angajat într-un teatru, ci posturile sunt blocate din diverse motive, politic sau administrativ! Sunt foarte mulți actori tineri extraordinar de talentați care nu pot să își găsească locul într-un teatru de stat.

Sunt foarte mulți care dau din coate ca să obțină proiecte, casting-uri peste casting-uri, în teatrul independent, în teatrul de stat, cu statutul de actor colaborator! Atunci, fiecare an reprezintă o muncă constantă pentru a avea proiecte, un repertoriu din mai multe spectacole, fiind plătit per spectacol, pentru a avea o stabilitate financiară. Aceasta este ecuația! Cum aș putea să le explic?

În concepția tradițională românească te gândești că dacă ajungi actor, la un moment dat o să fii angajat și un teatru o să aibă grijă de tine, respectiv de trupa teatrului! Nu e așa! Lucrurile în teren stau altfel, mai ales că suntem într-o societate modernă și toate se schimbă!”

Citește și Ce îl enervează pe Denis Hanganu la actorii români. A vorbit fără ocolișuri despre Carmen Tănase: ”Mi se pare un pic nedrept” VIDEO EXCLUSIV

Cum au reacționat apropiații lui Denis Hanganu când a primit rolul din “Clanul”

Actorul din “Clanul” ne-a mărturisit că apropiații s-au bucurat enorm atunci când au aflat că o să apară în serialul fenomen de la Pro TV:

“A fost o bucurie mare, să știi! (n.r. când a primit rolul pentru “Clanul”) În același timp, am avut șansa și meritul să iau un alt casting pentru un proiect important la o altă mare televiziune și atunci confirmarea venise deja! Cam acesta este contextul.

Simțiseră înainte bucuria validării din partea celorlalți: “Băiatul este actor! L-am văzut la TV, joacă foarte bine!”. Cred că au fost foarte fericiți, s-au bucurat, i-am făcut mândri! Atunci, Clanul și participarea în serialul acesta minunat de la Pro TV a venit ca un bonus, dar cred că erau împăcați și fericiți cu alegerea mea pe care nu au înțeles-o la momentul respectiv!”

Citește și Ce plan de rezervă are Denis Hanganu în carieră. Domeniul inedit pe care vrea să-l cucerească în România: “Mă pricep” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *