Ce plan de rezervă are Denis Hanganu în carieră. Domeniul inedit pe care vrea să-l cucerească în România: “Mă pricep” VIDEO EXCLUSIV

Actorul din Clanul este atras de radio

Denis Hanganu, actorul principal din serialul ”Clanul”, nu se face remarcat doar datorită talentului actoricesc, ci și cu ajutorul vocii sale deosebite. Ușor de recunoscut după timbrul răsunător, Denis Hanganu mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că i-ar plăcea să profite de pe urma acestui atu și să aibă o emisiune proprie la radio. Dacă nu se va ivi această ocazie, îi surâde în aceeași măsură și ideea de a fi voice-over pentru diverse proiecte.

Cum vrea Denis Hanganu să facă mai mulți bani

Pe Denis Hanganu l-am întâlnit la Gala Premiilor Radar, unde a ridicat un important premiu în numele echipei sale. Cu toate că meseria pe care o practică în momentul de față este ceea ce și-a dorit toată viața, tânărul actor mărturisește că și-ar dori să-și lărgească orizontul din punct de vedere profesional.

”Miza este doar GOPO? Nu cred. Eu cred că trebuie culese toate roadele de peste tot. Nu există. Practic că oamenii s-au gândit la noi, că și-au consumat timp din viețișoara lor, că ne-au votat și că am luat acest premiu, contează foarte mult pentru noi. Pentru mine contează, de asta sunt și astăzi prezent aici, să reprezint întreaga echipă a serialului ”Clanul”, dar și pentru colegi, și pentru departamentele implicate contează foarte mult. Înseamnă că oamenii sunt atenți la noi, că ne urmăresc și că ne apreciază. Ceea ce nu poate fi decât măgulitor”, ne-a declarat Denis Hanganu, completând că și-ar dori să se ducă și în altă zonă profesională, mai ales că din ce în ce mai multă lume îi laudă timbrul vocal:

”Nu este pentru prima dată când mi se spune asta și mă pune așa pe gânduri. Chiar ar trebui să fac ceva în legătură cu asta? Nu am primit oferte, dar m-am gândit. Cine știe? Pe viitor poate. Am mai cochetat la un moment dat, undeva prin liceu, dar un nivel din ăsta amatoricesc, nu știu cum să-l descriu. Depinde de la caz la caz, dar cu siguranță vocea se maturizează odată cu vârsta și simt asta odată cu trecerea anilor. Dar cred că într-un mod frumos și vocea este din ce în ce mai masculină tind să cred și are așa, nuanțe din ce în ce mai plăcute. E și ăsta un atu, ce să fac, mă bucur de el”.

”Înregistrez multe dublaje pentru filme, respectiv seriale”

Actorul principal din serialul ”Clanul” pare că se pregătește deja pentru acest pas, de a fi voce de radio, căci, de ceva vreme, își împrumută vocea pentru dublarea de filme și seriale.

”M-am dus la casting. Deocamdată nu am primit rol pe desene, probabil că va urma și etapa asta, dar fac dublaje de voci. Merge foarte bine. Cred că este o chestie la care mă pricep sau încep să mă pricep și am început să cochetez și cu zona asta, la modul serios. Chiar înregistrez foarte multe dublaje pentru filmele, respectiv serialele, care se difuzează pe platformele online și la noi. Și e o nișă și asta care trebuie exploatată. Mai mult decât atât, mă gândesc pe viitor la partea asta de voice over”, ne-a mai povestit Denis, care și-ar dori să experimenteze și rolul unui povestitor pentru un audiobook, proiect pentru care și-ar face oricând loc în agendă:

”Lasă timpul. Se rezolvă. Nu e problemă. Dacă ai vreo cunoștință ceva, undeva, îmi trebuie doar niște contacte. De acolo mă descurc”.

”Pentru un actor, cel mai important este să joace”

Extrem de sincer, Denis Hanganu a recunoscut că, de-a lungul timpului, a picat casting-uri, însă acest lucru nu l-a descurajat deloc. Din contră, crede că este în ”fișa postului” oricărui actor și că e de datoria lui să încerce tot felul de proiecte, nu să le refuze de teama că ar putea pica vreun casting.

”Pentru un actor, nu mai asculta în stânga și dreapta că este o lege sfântă, cel mai important este să joace. Atât. Să profeseze. Indiferent că faci lungmetraj, că faci seriale de televiziune, pe platforme, cel mai important este să joci. Roluri mari, mici, nu contează. Contează să joci, să ai continuitate. Pentru mine este la fel. Atât timp cât joc și am roluri, eu sunt mulțumit. Mi-ar plăcea să zic că da, că refuz proiecte”, a mai relatat Denis Hanganu pentru EGO.ro.

Care este secretul sucesului său

Totuși, în cazul lui, l-a ajutat foarte tare faptul că și-a început cariera în teatru și că asta l-a făcut să se integreze cu o mai mare ușurință și în alte proiecte.

”Pentru că am plecat din teatru și m-am întors în teatru, crede-mă că multă lume mai apare pe la televizor și ocazional mai fac roluri, dar foarte puțini sunt cei care din film vin în teatru. Din teatru în film întotdeauna. Există cursa asta, n-ai cum să schimbi mersul lucrurilor. E așa și doar așa. Teatrul este sfânt, îți oferă un tip de angrenaj în muncă nemaiîntâlnit, te rodează foarte bine și cred cu toată asumarea că ești pregătit de un proiect atât de complex precum e ”Clanul” de la Pro Tv”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *