Cum făcea Denis Hanganu bani, înainte să se implice în actorie: “Prin sat pe la mine!” VIDEO EXCLUSIV

Actorul din serialul Clanul a făcut dezvăluiri

Denis Hanganu face parte dintre cei mai apreciați actori în acest moment, mai ales pentru că dă dovadă de profesionalism atunci când vine vorba despre proiectele sale. Fanii adoră să îl urmărească în serialul “Clanul”, unde îl interpretează pe Tudor Achim. Totuși, el ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a făcut primii bani din actorie.

Denis Hanganu: “Reparam PC-uri prin sat”

Denis Hanganu a mărturisit că repara calculatoare atunci când se afla la o vârstă fragedă. Actorul, care s-a născut într-un sat din Vaslui, ne-a dezvăluit că reușea să facă bani din acest lucru:

“Mă pricep destul de bine atunci când vine vorba de software-urile de calculatoare. Reparam PC-uri prin sat pe la mine! Aveam un văr foarte talentat pe IT și atunci învățasem să instalez programe și ce mai trebuia.

Mergeam prin sat și reparam calculatoare sau instalam software-urile de la 0! Luam bani pe treaba aceasta. Acum cred că aș fi renumerat altfel și consider că nivelul de profesionalism și experiență la care am ajuns în domeniul actoriei este răsplătit mai bine decât ar fi un nivel de începător în IT!”

“Dacă aș fi fost susținut și încurajat, s-ar fi putut ca lucrurile să stea altfel”

Totuși, Denis Hanganu nu a urmat o carieră în IT, chiar dacă se pricepea la calculatoare, ținând cont că nu a avut o relație bună cu profesoara sa de informatică. Astfel, acesta s-a hotărât să se facă actor, însă susține că parcursul său ar fi fost altul dacă era încurajat:

“Acesta este paradoxul! Nu m-am înțeles bine cu profesoara de informatică. O spun cu tot respectul, era o doamnă care trata totul cu superficialitate și ne muștruluia de fiecare dată! Spunea că nu o să fac nimic. Atunci, am căpătat o oarecare distanță față de ea, respectiv și de domeniul acesta al informaticii. Am rămas cu toate cunoștințele pe care le aveam până atunci! Atât! Dacă aș fi fost susținut și încurajat, s-ar fi putut ca lucrurile să stea altfel! S-ar fi putut ca să nu fi ales actoria și acum să fiu inginer, în IT, să lucrez în mari corporații, nu știu! Este un domeniu căutat, până la urmă, dar și bine plătit, trebuie să recunoaștem!”

Citește și: Cine este Ana Radu, cea mai nouă actriță din serialul Clanul de la Pro TV. Este fiica unui cunoscut actor din România VIDEO EXCLUSIV

Nu s-a folosit de talentul său pentru a câștiga inima unei fete

Cu toate acestea, Denis Hanganu nu a cucerit vreodată o fată prin talentul său, ci, mai degrabă, a dat dovadă de profesionalism încă de la o vârstă fragedă:

“Nu! Niciodată! Probabil că eram atât de concentrat să fac bine ce fac ca oamenii să mă mai cheme sau să mă recomande! Voiam să fiu chemat atunci când își luau al doilea calculator sau își ia finul, nașul, cumătrul, habar nu am! Eu voiam să mai fiu chemat, să mai primesc niște bani. Deci nu asta mă interesa, mă interesa să fiu cât de bun puteam să fiu pe ceea ce făceam, acesta era scopul meu!”

Video: Mihai Robu

Citește și: Denis Hanganu din serialul „Clanul” s-a căsătorit în mare secret. Primele imagini de la eveniment

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *