Cine este și cum arată Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson. Există o diferență de vârstă de 23 de ani între ei

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în 2021, după trei ani de relație.
Cine este și cum arată Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson. Există o diferență de vârstă de 23 de ani între ei

Cine este și cum arată Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson. Cei doi s-au căsătorit în mare taină în luna mai, anul trecut. La ceremonia religioasă au participat doar 30 de persoane, din cauza restricțiilor împotriva răspândirii coronavirusului. Carrie Symonds, în vârstă de 34 de ani, este cea mai tânără soție a unui premier britanic în ultimii 74 de ani.

Cine este și cum arată Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson

Relația dintre Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani și Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani, a început în 2018, iar un an mai târziu cei doi s-au logodit. Au amânat însă nunta din cauza pandemiei și s-au cununat religios în 29 mai 2021, la Catedrala Westminster.

Boris Johnson și Carrie Symonds au format primul cuplu necăsătorit din istoria Marii Britanii care a locuit în reședința premierului, pe Downing Street. Preierul britanic nu este însă la prima căsătorie. Boris Johnson a mai avut în trecut două mariaje. El a fost căsătorit în perioada 1987–1993 cu Allegra Mostyn-Owen și în 1993–2020 Marina Wheeler. Din al doilea mariaj, cu avocata Marina Wheeler, Boris Johnson are 4 copii.

Carrie Symonds, în schimb, este la prima ei căsnicie, iar în 2020 ea i-a dăruit prim-ministrului britanic un băiețel. În luna aprilie, când micuțul a venit pe lume, Boris Johnson se infectase cu SARS-CoV-2. Tocmai acesta a fost și motivul pentru care copilul a primit numele medicului care l-a îngrijit pe Johnson atunci când se afla la terapie intensivă. Astfel, copilul cuplului de pe Downing Street se numește Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Boris Johnson este primul preimier din ultimele două decenii care a devenit tată în timpul exercitării mandatului de premier.

Boris Johnson și soția sa, Carrie Symonds
Boris Johnson și soția sa, Carrie Symonds

Cum s-au cunoscut Borris Johnson și Carrie Symonds

Soția premierului birtanic s-a născut pe 17 martie 1988 și este fiica jurnalistului englez Matthew Symonds. În 2009 a absolvit Universitatea din Warwick, unde a studiat istoria artelor și teatru. Tot în același an a intrat în politică, în Partidul Conservator, unde a ocupat funcția de consilier pe probleme de comunicare cu presa.

În cadrul formațiunii politice, Carrie Symonds a lucrat cu Borris Johnson, iar în 2018 a devenit director de comunicare al partidului. A renunțat ulterior la funcție pentru un post de PR în cadrul Oceania – ONG care se ocupă cu probleme legate de mediu.

Pe contul său de Twitter Carrie Symond se descire ca fiind conservatoare și luptătoare împotirva poluării cauzate de plastic.

În 2018, Carrie Symonds a fost inclusă în Top 10 cei mai buni oameni de comunicare politică de către revista PR Week. De asemenea, presa britanică este de părere că soția premierului britanic a avut un rol major în îmbunătățirea imaginii acestuia, ajutându-l astfel să devină prim-ministru.

Boris Johnson și soția sa, Carrie Symonds
Boris Johnson și soția sa, Carrie Symonds

Boris Johnson a demisionat

Boris Johnson a demisionat joi din fruntea Partidului Conservator, fapt ce va atrage și pierderea funcției de prim-ministru al Marii Britanii. Jhohnson a anunțat totuși că va rămâne în frunte guvernului până la toamnă, când vor avea loc alegeri pentru noul președinte al partidului.

„Vreau să vă spun că sunt trist că renunț la cel mai bun bun job din lume”, a declarat Boris Johnson într-o conferință de presă.

Boris Johnson a fost audiat miercuri de parlamentari, într-o şedinţă extraordinară. Presiunile asupra politicianului conservator s-au amplificat după ce tot mai multe acuzaţii de corupţie şi informaţii care îi afectează grav imaginea au fost date publicităţii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.9 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *