Cine este și cum arată iubitul american al cântăreței Anamaria Ferentz. Sunt împreună de doi ani

Anamaria Ferentz s-a stabilit în Statele Unite în urmă cu 12 ani.

Cine este și cum arată iubitul american al cântăreței Anamaria Ferentz. Frumoasa cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragoste de doi ani cu un bărbat din America. Cei doi locuiesc la ferma iubitului ei din SUA, iar vedeta radiază de fericire alături de bărbatul visurilor sale. Chiar ea a mărturisit că este „cea mai frumoasă relație” pe care a avut-o până acum.

Cine este și cum arată iubitul american al cântăreței Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz s-a mutat în Statele Unite în urmă cu mai bine de 12 ani. A lăsat totul în urmă și a ales să trăiască visul american. Vine doar ocazional în țară și spune că se simte foarte bine peste Ocean. Cu atât mai mult cu cât, de doi ani și-a găsit marea iubire.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac trăiește la intensitate maximă povestea de dragoste cu partenerul ei.

„Îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu.”, a declarat artista pentru revista Ciao.

Cine este și cum arată iubitul american al cântăreței Anamaria Ferentz
Anamaria Ferentz

„Mi-am dorit copii dintotdeauna… Dar nu a fost să fie”

Anamaria Ferentz locuiește acum la ferma iubitului ei din Oregon, alături de cățelul ei și de cei 7 copii ai bărbatului. Ea a povestit că a luat decizia de a se muta din Los Angeles în plină pandemiei, din cauza situației generată de COVID, dar și a protestelor care au avut loc.

“Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate…unde să alerge Supai (cățelul – n.r.) liber și liniștit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Artista a precizat că precizat că nu este vorba neapărat de o fermă de animale, ci de un loc cu mult teren. Ea a povestit că se simte foarte bine acolo, având mereu casa plină de copii.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.