Cum arată și cu ce se ocupă Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Imaginile cu tânăra fac senzație pe Instagram

Unica fiică a miliardarului român locuiește la Miami.

Ioana Țiriac este singura fiică a miliardarului român Ion Țiriac. Tânăra în vârstă de 25 de ani a absolvit de curând cursurile Univeristății de Jurnalism și Economie din Miami. Ea a vizitat recent România și a postat câteva imagini sugestive cu lucrurile care se petrec în țara natală a tatălui său.

Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac

Ion Țiriac este mândru nevoie mare de fiica sa pe care o are din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Cei doi mai au împreună un băiat, pe Karim.

Ioana Natalia Țiriac locuiește la Miami și își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu viața pe care o trăiește acolo. În această vară, tânăra a absolvit cursurile Univeristății de Jurnalism și Economie. Fiica miliardarului român a dorit să împărtășească acest moment special cu urmăritorii ei de pe Instagram și a postat câteva imagini de la absolvire.

Tânăra a impresionat cu apariția ei superbă și a fost felicitată de către fani, dar și de Nadia Comăneci, care în secțiunea de comentarii a scris „Yeah.”

Ioana Țiriac a vizitat recent România și a făcut câteva fotografii pe care le-a postat pe rețelele sociale. Într-una dintre ele a imortalizat un urs care stătea pe marginea șoselei și privea mașinile. În dreptul imaginii, tânăra a scris: „Doar lucruri românești”, fiind binecunoscute în România „escapadele” urșilor în locurile pe unde trec oamenii. Pentru străini, însă, acest lucru este cu totul inedit.

Mai apoi, tânăra a vizitat și colecția de mașini din București a tatălui său. Ioana a imortalizat momentul, și a ținut să-l împărtășească cu urmăritorii ei. Aceasta a fotografiat cea mai scumpă mașină pe care fostul tenismen o are expusă la „Țiriac Collection”. Bolidul este un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss, din anul 2009 și face parte dintr-o gamă exclusivă de doar 75 de modele.

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac
Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac

Ce spune Ion Țiriac despre fiica sa

Ioana Țiriac este familiarizată cu țara natală a tatălui său. În 2018 s-a numărat printre organizatorii „Bucharest Charity Fashion Show”, un eveniment de modă caritabil, la care a participat și fostul tenismen.

El a povestit cât de mândru este de fiica lui pentru că reușeșete să organizeze acest tip de evenimente de una singură.

„Bănuiesc că un copil norocos se numește cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, asta a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa de multe ori, e meritul ei, nu e meritul meu absolut deloc”, a declarat Ion Țiriac în 2018 pentru Antena Stars.

Miliardarul român a recunoscut însă că de-a lungul vieții nu i-a oferit prea multe sfaturi unicei sale fiice.

„Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, a adăugat Ion Țiriac pentru sursa citată anterior.

7.6 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.