Laurette a spus adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt: “Nu a fost bărbat să refuze”

Laurette: "Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze"
Laurette a spus adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt: “Nu a fost bărbat să refuze”

S-a zvonit mult timp că ar fi avut o relație cu Ion Țiriac, dar niciodată nu a vrut să vorbească despre asta. Laurette a spus acum adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între ea și celebrul milionar.

Laurette a spus adevărul despre relația cu Ion Țiriac

Zvonul relației dintre Laurette și Ion Țiriac a apărut în urmă cu câțiva ani. Atunci cei doi au fost văzuți împreună în spațiul public. De atunci și până recent, vedeta nu a vrut să vorbească despre ce se întâmplă între ea și fostul sportiv. Acum însă, în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, Laurette a vorbit mai pe larg despre ea relația cu Ion Țiriac, lăsând totuși o urmă de mister.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”, a spus Laurette despre o posibilă relație avută cu Ion Țiriac.

Laurette: “Nu a fost bărbat care să refuze”

Laurette susține că ea se consideră o femeie frumoasă, exotică și independentă pe care și-ar dori-o orice bărbat. Ulterior, a dezvăluit că a ieșit de câteva ori la cină cu Ion Țiriac. Vedeta mărturisește că este mândră de aceste ieșiri cu celebrul milionar.

“Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac” a declarat Laurette.

Laurette își dorește să devină din nou mamă

Laurette are o fetiță și acum, alături de noul său iubit, își mai dorește un copil. De căsătorie nu vrea să audă, însă i-ar plăcea să aibă și un băiețel.

“Nu cred că o să mă mărit, dar o să facem schimbări așa pe toate planurile. Dacă e să vină, cu drag. De ce nu? Dacă e să vină de la Cel de Sus, cu mare drag îl primim, în special un băiețel”, a spus Laurette recent.

6 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.