Cine este și cum arată noua iubită a lui Adrian Cristea. S-au afișat deja împreună, e o surpriză pentru mulți

Imagini de senzație cu noua cucerire a lui Adrian Cristea.

„Prințul” Cristea, o nouă „lovitură” în plan amoros. Chiar dacă perioada sa de glorie în fotbal a apus demult, nu același lucru îl putem spune și despre „îndemânarea” la a cuceri femei frumoase. Recent, Adrian Cristea s-a afișat împreună cu noua sa iubită. Iată cine este domnișoara focoasă care i-a pus inima pe jar fostului fotbalist.

Cine este și cum arată noua iubită a lui Adrian Cristea

Talentat pe teren, dar și în viața amoroasă, Adrian Cristea a fost mai mereu în atenția tabloidelor când venea vorba de cuceririle sale. „Prințul”, așa cum era poreclit fostul mijlocaș de la Dinamo și FCSB, și-a făcut un renume de mare crai în lumea bună a Capitalei.

Printre vedetele cu care Cristea a avut relații serioase se numără Bianca Drăgușanu și Denisa Nechifor. Aceasta din urmă i-a dăruit fostului sportiv și un copil, o fetiță pe nume Rania. Însă numărul total al cuceririlor doar el îl știe… sau nu, căci de-a lungul timpului s-a afișat în compania multor domnișoare sexy.

Iubita lui Cristea frânge inimi cu postările de pe rețelele de socializare

După ce s-a retras din fotbal, Adrian Cristea nu a mai apărut nici în lumina reflectoarelor. Însă acum pare că fostul fotbalist este îndrăgostit din nou. Cea care i-a cucerit inima craiului de Dorobanți este o tânără avocată din Cluj, pe nume Andreea Roșca. Cei doi s-au fotografiat împreună și au postat imaginile pe rețelele de socializare, acolo unde iubita lui Cristea este extrem de activă, având peste 127.000 de urmăritori.

Andreea Roșca nu este străină de lumea mondenă. În urmă cu mai mulți ani, iubita lui Adrian Cristea declara pentru cluj24.ro: „Sunt o persoană activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”.

Totodată, iubita lui Adrian Cristea a vorbit și despre fotografiile dese în costum de baie din mediul online, față de care nu se simte jenată.

„Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun.

Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți”, a mai spus Andreea Roșca.

Cine este și cum arată noua iubită a lui Adrian Cristea
Cine este și cum arată noua iubită a lui Adrian Cristea

Cine este Andreea Roșca

Andreea Roșca este a absolvit Facultatea de Drept în anul 2017. Ea și-a început cariera ca jurist la cea mai mare companie de construcții din Transilvania, Napoca Construcții SA. Tânăra a contribuit la câștigarea unor importante procese în care era implicată societatea și care aveau la mijloc mize de milioane de deuro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *