Denisa Nechifor s-a transformat în detectiv, de când a crescut fiica ei și a fostului fotbalist Adrian Cristea. „O controlez destul de mult pentru că îmi este frică de droguri, îmi este frică de influențe” VIDEO EXCLUSIV

Denisa Nechifor se asigură că fiica ei stă departe de tentații

Denisa Nechifor și-a crescut fiica mai mult singură, deși a declarat mereu că a păstrat, de dragul copilului, o relație sănătoasă cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Pentru că toată presiunea a fost pe umerii ei, tânăra s-a dedicat în exclusivitate Raniei, mărturisind în exclusivitate pentru EGO.ro că asta a făcut-o să se transforme într-un mic detectiv și să o urmărească chiar și din umbră pe fiica ei, devenită deja adolescentă.

Denisa Nechifor, despre fiica ei adolescentă

După mai multe împăcări și despărțiri de Adrian Cristea, tatăl fiicei sale, Denisa Nechifor a ajuns la concluzia că trebuie să ia toată responsabilitatea asupra modului în care vrea să o educe pe Rania, care în momentul de față are 14 ani. Chiar dacă a ținut prima pagină a ziarelor încă din ziua în care s-a născut, prin prisma celebrității tatălui ei, în clipa de față Rania a învățat ce înseamnă discreția și nu își mai dorește să apară în fotografiile din social media, lucru care îi convine de minune mamei sale.

Citește și: Cum se asigură Denisa Nechifor că fiica ei nu depășește limitele: “Eu sunt puțin mai comunistă. La mine nu există nu știu ce fel de unghii, nu știu ce fel de machiaj la 14 ani” EXCLUSIV

„Nu mai merge să o postez. Dacă vede ceva pe Instagram mă sună imediat și mă pune să șterg. Așa fac toți adolescenții. Dar mie îmi convine lucrul acesta, pe mine mă bucură pentru că discreția este importantă, mai ales când e vorba de niște adolescente care sunt foarte dezvoltate și atrag atenția”, ne-a declarat Denisa Nechifor, care se bucură însă că a trecut de criza adolescenților și că în momentul de față lucrurile merg extrem de bine între ele.

„A cam trecut perioada aceea. Acum, ce am sesizat eu, perioada în care dau ochii peste cap, nu le mai convine nimic, este în jur de 12-13 ani. De vreo lună nu știu ce se întâmplă cum ea că este foarte comunicativă. Ea oricum este foarte introvertită, seamănă cu tatăl ei, dar acum este chiar foarte comunicativă, nu știu cum să explic. Nu iubăreață, pentru că noi ne iubim mult, chiar de curând am dormit împreună, după mult timp, că nu mai vrea să doarmă cu mine. Din propria inițiativă a venit. Mă rog am dormit, ne-am „prostit” până la 4 dimineața amândouă. Pot să zic că e un copil bun, cred că ăsta este cuvântul corect, un copil cu foarte mult bun simț”.

„Eu am trimis un copil la spital de pe stradă și nu vreau să ajungem acolo”

Asta nu înseamnă însă că Denisa Nechifor îi oferă libertate totală și că are încredere oarbă în ea, ba din contră, este convinsă de faptul că o va monitoriza cel puțin până va împlini 18 ani. De aceea nici nu concepe să nu știe în fiecare moment și clipă unde se află fiica ei și să nu aibă pe telefon instalată aplicația care arată în timp real locația unde se află Rania.

„Avem aplicația instalată din principiu toți părinții din gașcă pentru că trebuie. Eu o controlez destul de mult pentru că îmi este frică de droguri, îmi este frică de influențe. Am stat și după copaci, nu te gândi că nu o urmăresc. Am stat și probabil o să mai stau. Sunt foarte atentă, vreau să știu unde este, vreau să știu cu cine, pentru că paza bună trece primejdia ea. De obicei nu mă duc singură în urmăriri, mai sunt cu câte o mamă. O dată am fost chiar și cu un tătic”, a mai dezvăluit Denisa Nechifor pentru EGO.ro.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA. Ce s-a întâmplat cu prima ei fiică. Puțini știu ce suferință mare ascunde

Chiar dacă nu s-a întâmplat până în clipa de față ca adolescenta să-i fi înșelat așteptările sau să îi ascundă lucruri, Denisa Nechifor nici nu vrea să ajungă în astfel de situații

„Nu s-a întâmplat să mă mintă, dar este tentația aceea. Trebuie să fii foarte atent pe cine are în anturaj. Anturajele se măresc cu viteza sunetului mai nou, adică de unde avea patru prietene în clasa 0, acum sunt 200. La ziua Raniei, i-am zis că are liber să invite pe cine vrea ea. Au venit 50 de copii. Am vrut să-i văd pe toți și mi-a plăcut ce am văzut. Dar sunt și cazuri, am avut pe lângă, destul de ciudate. Eu am trimis un copil la spital de pe stradă și nu vreau să ajungem acolo. Așa că tentația este foarte mare, iar copiii sunt foarte ușor de influențat”, a mai completat fosta iubită a lui Adrian Cristea.

„O educ în măsura posibilităților și a bunul simț”

Cât despre modul de viață al adolescenților din această generație, Denisa Nechifor recunoaște că este terifiată de ceea ce vede în jurul ei și că sunt dăți când, din cauza presiunilor impuse de societate, se vede nevoită să renunțe la anumite principii.

„O educ în măsura posibilităților și a bunului simț. Pentru mine lucrurile sunt foarte simple când vine vorba de haine. Știi că eu iubesc hainele, le ador. Lucrurile de bază, cum ar fi geantă bună, un pantof bun, restul cârpe. Adică eu am job-ul pe care îl am, am vârsta pe care o am, îmi permit să îmi cumpăr o rochie mai așa, dar ea este copil. Sunt branduri de mass market care au tot felul de lucruri moderne.

Acum că îi cumpăr un hanorac pe care îl poartă primăvară-toamnă-iarnă sau ceva că trebuie să meargă și ea la un eveniment e una, dar nu sunt de acord să cumpărăm numai brand-uri copiilor. Ceea ce se întâmplă în societatea românească, în zona de Nord a Bucureștiului, mi se pare foarte greșit. Se exagerează foarte mult, dar există și o parte a discuției și anume fake-urile”, ne-a mai declarat Denisa, explicând că a trebuit să cedeze în momentul în care fiica ei a venit de la școală, cu lacrimi în ochi, reproșându-i că este singura din clasă care nu are un telefon mobil, în timp ce ceilalți colegi au deja unele performante.

Citește și: Cum e Ștefan Lungu în rolul de părinte: „Sunt foarte bun ca tătic, foarte mișto și foarte cool”. Ce dezvăluie despre fiica sa, Natalia VIDEO EXCLUSIV

„Sunt părinți care își îmbracă copiii de sus până jos numai în brand fake (nr. haine contrafăcute), ceilalți copii nu știu și vin acasă și pretind că vor și ei. Aici este vina părinților că permit lucrul acesta, nu a copiilor care își doresc să fie ca ceilalți. Și eu am pățit asta în clasa II-a cu telefonul. A venit acasă și mi-a zis că ea este singura din clasă fără telefon mobil. A trebuit să-i iau telefon”.

„Dacă tatăl ei era vreun Donald Trump…”

Chiar dacă își permite financiar să îi facă toate plăcerile micuței, Denisa Nechifor mărturisește că nu vrea să o crească astfel pe Rania, mai ales că nu s-a născut într-o familie bogată, ci are o mamă care muncește zilnic.

„Noi nu exagerăm. În plus, acum trebuie să te întinzi și cât îți este plapuma, din punctul meu de vedere. Dacă tatăl ei era vreun Donald Trump, era normal să te duci la ora de sport cu echipament Chanel, că ăsta e nivelul. Dar noi suntem niște oameni normali. E adevărat, câștig bine, mulțumesc lui Dumnezeu, dar prefer să o trimit într-o vacanță decât să-i iau haine de firmă”.

Asta nu înseamnă că Denisa nu o răsfață pe fiica ei, însă vrea să o învețe să pună accentul pe cu totul alte lucruri, nu pe cele materiale.

„Mai vrea cu mine în vacață. Păi cum. Știe că este bine cu mine. Vrea și la Mykonos cu mine în vacanță, dar i-am spus că după 18 ani mergem. Când mergem în vacanțe vrea să vină și cu o prietenă că se cam plictisește. Dar eu la ce minte am, ne distrăm foarte bine împreună”, a mai povestit amuzată Denisa Nechifor pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *