Cum se asigură Denisa Nechifor că fiica ei nu depășește limitele: “Eu sunt puțin mai comunistă. La mine nu există nu știu ce fel de unghii, nu știu ce fel de machiaj la 14 ani” EXCLUSIV

Denisa i-a explicat fiicei ei, Rania, în vârstă de aproape 14 ani, că regulile sunt foarte importante, în viață

Denisa Nechifor are o viață plină, bucurându-se acum de o industrie inedită în care s-a implicat, anume domeniul bijuteriilor de lux. Frumoasa șatenă are o fetiță, Rania, de aproape 14 ani. Aceasta ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, cum se descurcă cu adolescenta și ce reguli a impus pentru a se asigura că micuța se află mereu în siguranță. De asemenea, ea a oferit sfaturi prețioase pentru femeile care vor să investească în accesorii.

Denisa Nechifor, despre viața de mămică și fiica ei, Rania

Întrebată dacă se întreține alergând după fiica ei, Denisa Nechifor , aflată la ziua fiicei lui Brigitte Năstase, Sara, a răspuns, plin de umor, că nu mai poate să fugă, ci doar să o supravegheze la această vârstă. În rest, atunci când vine vorba de siluetă, aceasta are grijă să facă sport și să mănânce sănătos:

“Deja nu mai fug după aia mică, uneori o mai pândesc. Mă ascund, supraveghez, să văd ce mai face. Fac foarte bine, sunt relaxată, îmi trăiesc viața din plin, muncesc și o cresc pe Rania, cam asta fac. În rest, mult sport, alimentație OK și tot felul de chestiuțe”.

“Sunt puțin mai pe vechi, așa cum m-au crescut și pe mine părinții mei”

Denisa Nechifor, care are o fiică dintr-o relație anterioară cu fostul fotbalist Adrian Cristea, ne-a explicat că este atentă la anturajul copilului său. Are grijă la tentațiile din jur la care este expusă micuța ei. Aceasta încearcă să se asigure că elimină toate elementele nocive într-un mod elegant:

“Este cât mine, urmează să mă depășească ușor, să vedem când. Este puțin complicată (n.r. viața de mămică de adolescentă) și nu neapărat prin prisma copilului tău neapărat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este OK Rania. Dar anturajele sunt…trebuie să fii foarte atent cu cine intră în contact, cu cine iese, cum sunt copiii. Există tot felul de tentații la vârsta aceasta, la aproape 14 ani. Fetele sunt foarte emancipate, eu sunt puțin mai comunistă. La mine nu există nu știu ce fel de unghii, nu știu ce fel de machiaj la 14 ani. Nu există țigări. Sunt puțin mai pe vechi, așa cum m-au crescut și pe mine părinții mei. Încerc să îi explic frumos. Mai ridic și tonul. Cooperează și mă ascultă. Elementele din găști pe care consider că sunt nocive încerc să le elimin elegant. Încerc să o educ în așa fel încât să facă bine, să se comporte frumos și unde se duce să lase loc de bună ziua”.

Ce reguli are

De asemenea, frumoasa șatenă ne-a explicat că regulile sunt importante. În viața de mămică, ea are grijă să o educe cât mai bine pe Rania:

“Da, cum să nu, avem reguli. Avem ora 22.00 de intrat în casă, nu știu ce haine, nu, nu prea mult ceva pe la ochi. Dacă nu ai reguli, nu faci nimic. Suntem un cumul de reguli până la urmă. Programul nostru de zi de zi este un cumul de reguli. Eu mă duc la sală în fiecare dimineață, o oră și jumătate, sunt niște reguli. Dacă nu m-aș duce, nu aș fi așa. Încerc să îi explic și ei: “Uite, comportă-te frumos, vorbește frumos, pentru că te ajută pe viitor.” Învață, du-te la școală, toate sunt reguli”.

“Rania știe să gătească, dacă este ceva, știe să își comande, știe să spele vasele, își face curat în cameră”

Denisa Nechifor a punctat că a crescut-o singură pe Rania, încă de când s-a născut, astfel că adolescenta este responsabilă și știe să facă multe lucruri în casă. Șatena a subliniat că este important să ai o comunicare cât mai bună cu copilul:

 “Este mai greu să crești un bebeluș singură decât o adolescentă, mai ales că, crescând-o pe Rania de la 0 zile singură, Rania știe să gătească, dacă este ceva, știe să își comande, știe să spele vasele, își face curat în cameră. Avem o relație normală și nu este atât de greu, nu este la modul că ai nevoie de ajutor neapărat. Stă singură, dacă este nevoie, dar eu o controlez. Bebelușul nu-l poți crește singură, mai ales dacă ai și un serviciu. Trebuie să fii cu ochii în patru, într-adevăr. Și să îți înveți copilul să vorbească cu tine, să comunice. Toți copiii se ascund. Și noi ne ascundeam de părinți, dar, cumva, în mare, lucrurile importante trebuie să vină. Nici nu vreau să mă bag în viața copilului foarte adânc, adică să o stresez în fiecare zi, dar nici o las să facă ce vrea ea, dacă vrea ceva greșit. Sunt destul de imperativă”.

“Mămică autoritară, pentru că altă soluție nu ai în ziua de azi”

Din când în când, părinții trebuie să fie autoritari, ținând cont că micuții au acces la multă informație și o pot lua pe căi greșite. Denisa Nechifor știe când trebuie să intervină și nu a avut până acum probleme cu fiica ei:

“Mămică autoritară, pentru că altă soluție nu ai în ziua de azi. La 13 ani unii fac sex, alții se droghează. Nu am vrut să fiu în ipostaza asta și nu mi s-a întâmplat, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper, pe viitor, ca am înțeles că acum este mai delicat, după 14 ani, să fie la fel de OK.”

Este implicată în domeniul bijuteriilor de lux. Cum merge industria în această perioadă

După o perioadă în care am stat mult în casă, pe fondul pandemiei, iar apoi a izbucnit războiul dintre Ucraina și Rusia, Denisa Nechifor ne-a spus cum merge domeniul de care s-a îndrăgostit. Se pare că mulți au investit în accesorii atunci când credeau că o să părăsească țara:

“Este o perioadă puțin delicată în toate domeniile și chiar și în domeniul acesta al luxului pentru că este imprevizibil. Înainte știam foarte clar, de sărbători, de 1 martie și 8 martie totul este la superlativ. Acum nu mai poți să controlezi. Am avut perioade în care am vândut foarte bine, după aceea perioade când nu am vândut. Când a început războiul, 2 săptămâni a fost absolut mort, toată lumea era super-panicată. Când s-a obișnuit și era vorba aceea că trebuie să vedem pe unde plecăm din România pentru că vine războiul, toată lumea cumpăra diamante. Sunt obiecte mici pe care le iei la tine și le valorizezi imediat. Aurul și diamantele nu scad. Este destul de ciudat, dar pot să spun că mi-am ales un job foarte fain. Este un job demn de o femeie și un job din care poți face bani, lucru care mă interesează pe mine”.

Este un domeniu profitabil

Îndrăgita șatenă mai susține că domeniul este unul profitabil, dar a muncit enorm pentru a ajunge unde se află astăzi:

“În condițiile în care eu am făcut 15 ani de PR și cunosc cam tot ce înseamnă mediul de business, oameni, relații publice, televiziuni, media și eu sunt persoană publică în România, da, este foarte profitabil. Dar am muncit foarte mult ca să creștem brand-ul, vreo 4 ani. Mi-e foarte bine, mulțumesc”.

În ce bijuterii ar trebui să investească femeile

Multe femei își doresc să achiziționeze bijuterii care să nu iasă din tendințe. Denisa Nechifor ne-a explicat în ce fel de accesorii ar trebui să investim. Cu toate acestea, ea a susținut că nu ar trebui să facem eforturi colosale pentru a cumpăra ceva scump:

“În bijuterii statement, cum ar fi chiar și un colier tennis, care va fi tot timpul în trend. O brățară drăguță, un inel. Un inel de logodnă, o verighetă pe care o vor purta toată viața, deși bărbatul ar trebui, dar sunt și care vin în cuplu. O pereche de cercei drăguți. Nu îți trebuie milioane, nu îți trebuie multe bijuterii. Îți trebuie câteva piese finuțe, drăguțe. Nu trebuie să coste o pereche de cercei 5.000 de euro, poate să coste și 500 de euro, să zicem 1.000 de euro, pentru că la diamante e mai greu 500 de euro. Ceva finuț, drăguț, care să te reprezinte, să îți stea bine. Important este să te simți bine în pielea ta și să nu dai mai mult decât îți permiți. Adică să nu faci eforturi colosale ca să îți cumperi o geantă sau o bijuterie sau o mașină. Să știi unde îți e locul. Nu moare nimeni nici fără bijuterii cu diamante nici fără lux”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *