Cine este Simon Dorante-Day, bărbatul care susține că este fiul secret al regelui Charles și al soției sale, Camilla. Detalii incredibile

Bărbatul a fost adoptat de un cuplu când avea opt luni
Cine este Simon Dorante-Day, bărbatul care susține că este fiul secret al regelui Charles și al soției sale, Camilla. Detalii incredibile

Un inginer în vârstă de 56 de ani susține că este fiul secret al regelui Charles al III-lea și al soției sale, Camilla. Acesta este deja pe titlurile multor site-uri de presă, după moartea reginei Elisabeta a II-a. Cine este Simon Dorante-Day, tânărul care susține că este fiul secret al regelui Charles?

Simon Dorante-Day susține că este fiul secret al regelui Charles

Bărbatul din Queensland s-a comparat în fotografii cu noul monarh, subliniind trăsături similare pe care le au. De asemenea, el a susținut că Diana, Prințesa de Wales, știa de existența sa.

Dorante-Day s-a născut în Gosport, Hampshire, în aprilie 1966 și a fost adoptat de Karen și David Day la vârsta de 8 luni. Tatăl prinților William și William ar fi avut 17 ani la acea vreme, iar Camilla 18 ani.

Lupta pentru a fi recunoscut ca fiu al regelui Charles al III-lea a început în urmă cu aproximativ trei decenii. Chiar se gândește dacă să meargă în instanță, deși a fost respins de cel puțin trei ori în Australia. De mai multe ori el i-a solicitat regelui Charles testul ADN, însă niciodată nu a primit un răspuns.

Ce se știe despre Simon Dorante-Day

Ceea ce se știe despre Dorante-Day este că s-a născut în 1966 în Gosport, Portsmouth (Marea Britanie). A fost adoptat de un cuplu când avea opt luni. Bunicii săi au lucrat pentru regina Elisabeta și prințul Philip.

El susține că bunicul său a primit o distincție pentru serviciile sale, iar bunica sa i-a spus că este fiul Camilei și al lui Charles. Potrivit teoriei inginerului, Charles și Camilla s-au cunoscut în 1965, iar ea a dispărut timp de cel puțin nouă luni de pe scena socială. Charles a fost trimis atunci în Australia. Ceea ce ridică semne de întrebare este faptul că, dacă ar fi fost adoptat, o condiție ar fi fost ca al doilea său nume să fie Charles, scrie eluniverso.com.

„De când am aflat de pierderea bunicii mele, alias Lilibet, am primit o mulțime de mesaje de condoleanțe pentru pierderea suferită. Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, gândurile și grija voastră”, a transmis Simon Dorante-Day pe rețelele de socializare recent.

Charles al III-lea a devenit rege după moartea reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Locul său a fost preluat de fiul ei, Charles. Regina Elisabeta va fi înmormântată pe data de 19 septembrie la Londra, acolo unde sunt așteptați mii de oameni să participe la funeralii.

7 46 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.