Cine este soția lui Dan Șucu, „regele mobilei” din România. Trăiesc o poveste de iubire ca în filme

Diana și Dan Șucu s-au căsătorit în 2007
Cine este soția lui Dan Șucu, regele mobilei din România. Trăiesc o poveste de iubire ca în filme

Dan Șucu și Diana Lăscărescu s-au căsători în aprilie 2007. Nunta a avut loc în același ani, câteva luni mai târziu. Amândoi sunt la a doua căsătorie. În curând vor sărbători 17 ani de relație, motiv pentru care Diana Șucu i-a transmis soțului un mesaj emoționant.

Cine este soția lui Dan Șucu. S-a căsătorit prima dată la 19 ani

Diana Lăscărescu a fost căsătorită timp de opt ani cu Cezar Lăscărescu, un cunoscut om de afaceri care a murit în 1999. Într-un interviu, actuala soție a lui Dan Șucu, declara că părinții ei au fost foarte supărați după ce a decis să se căsătorească la vârsta de 19 ani.

„Părinții mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită și s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorțat și l-am cunoscut pe Dan, soțul meu actual”, spunea Diana Șucu.

Diana și Dan Șucu
Diana și Dan Șucu

Diana și Dan Șucu au împreună doi copii

Diana și Dan Șucu sunt împreună din 2007 și au împreună doi copii: Pe Dan Matei în vârstă de 16 ani și pe Andrei Cristian în vârstă de 14 ani. Recent, fosta prezentatoare TV a publicat un mesaj pe rețelele de socializare cu prilejul aniversării de 17 ani alături de Dan Șucu.

„Eu cred că în inconștientul fiecărei femei se află o Prințesă gata să se ofere total atunci când întâlnește un bărbat care îi întruchipează arhetipul masculin și de care se îndrăgostește. Prințul meu a intrat în viața mea în urmă cu 17 ani”, a scris Diana Șucu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cum sărbătoresc Diana și Dan Șucu aniversările

În 2021, Diana și Dan Șucu au sărbătorit aniversarea lor în Capri, la celebrul restaurant Da Paolino. Este cunoscut pentru livada de lămâi în care este amplasat. Cu siguranță și anul acesta Dan Șucu își va surprinde soția cu o destinație spectaculoasă.

„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”, scria Diana Șucu.

Ce avere are Dan Șucu, „regele mobilei” din România

Cunoscut drept “regele mobilei” din România, Dan Șucu avea în 2011, potrivit revistei Forbes, o avere estimate ls 150 de milioane de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *