Cine este soțul Elenei Lasconi și cum s-au cunoscut, de fapt. Imagini inedite de la nunta în costume populare

Primarul orașului Câmpulung Muscel se află în mijlocul unui scandal

Elena Lasconi, 51 de ani, a creat controverse după ce a declarat într-o emisiune televizată că nu este de acord cu căsătoriile între persoanele de același sex. În urma acestor mărturisiri fără perdea, Elena Lasconi s-a retras de pe lista candidaților USR pentru europarlamentare. În trecut, Elena a fost jurnalist la PRO TV, dar viața i s-a schimbat radical după ce l-a întâlnit pe Cătălin, actualul ei soț. Iată cum s-au cunoscut și ce nuntă inedită au avut!

Cine este soțul Elenei Lasconi și cum s-au cunoscut

Elena Lasconi se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a declarat public că nu susține căsătoriile între persoane de același sex. În urma acestor declarații, fiica sa, Oana, a transmis un mesaj dur pentru mama ei. Tânăra s-a declarat deranjată de atitudinea celei care i-a dat viață. Oana Lasconi este membru al mișcării LGBTQ.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat’. Este treaba lor. Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur”, a spus Elena Lasconi.

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, are și o poveste de viață impresionantă. Fosta jurnalistă s-a căsătorit la 18 ani cu tatăl fiicei sale, iar la 22 de ani a divorțat. 18 ani mai târziu, Elena Lasconi s-a recăsătorit Cătălin, actualul ei partener.

Lasconi și-a crescut singură fiica și a muncit foarte mult pentru cariera sa. După ce a renunțat la PRO TV, ea s-a înscris în USR Plus și a candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, și a devenit prima femeie primar din istoria orașului.

A divorțat de primul soț la 22 de ani

Într-un interviu mai vechi, Elena Lasconi dezvăluia cum a ajuns să-l cunoască pe Cătălin, actualul ei soț.

„Anii au trecut și am început să simt gustul amar al vieții, o neîmplinire sufletească ce depășise deja faza de resemnare, care m-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Atunci am realizat că, de fiecare dată când i-am cerut ceva lui Dumnezeu, el mi-a dat.

Așa ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu’.Și a apărut Cătălin în viața mea. (râde) A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil.”, a spus Elena Lascon pentru Life.ro.

Citește și: Decizia luată de Elena Lasconi după ce fiica ei a criticat-o dur. Doar o mamă poate să facă asta: “Cât o să trăiesc”

S-a recăsătorit la 40 de ani și a avut o nuntă atipică

Elena Lasconi s-a recăsătorit la vârsta de 40 de ani. Ea și-a unit destinele cu cu Cătălin pe 30 iunie 2012, iar nunta avea să fie una de neuitat. Cei doi s-au căsătorit în straie populare, iar rochia de mireasă purtată de Elena Lasconi a fost făcută manual.

„Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoție și cu meticulozitate pentru ziua nunții: 30 iunie. Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparțin acestui neam și acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiția românească și portul nostru. Așa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoratiunilea absolut totul a fost inspirat din costumele populare și tradițiile romanesti.(…)

Rochia de mireasa, straiele mirelui, tortul, decoratiunile… absolut totul a fost inspirat din costumele populare si traditiile romanesti, rochia a fost facuta manual de zeci de maini de aur. Rochia a fost gandita si realizata cu maiestrie de Vera, de la Atelierul Parlor, care mi-a inteles exact mesajul si care a facut pur si simplu o opera de arta.Am plâns de bucurie la mânăstire, am cântat și dansat la petrecere. Sunt un om norocos și fericit! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că știu că au făcut-o cu tot sufletul. M-au învăluit cu dragoste, veselie și bunătate”, mai povestea Elena Lasconi, la momentul respectiv.

Citește și: Cum a ajuns Elena Lasconi primar la Câmpulung. A renunțat la cariera în televiziune pentru asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *