Decizia luată de Elena Lasconi după ce fiica ei a criticat-o dur. Doar o mamă poate să facă asta: “Cât o să trăiesc”

Declarațiile primarului din Câmpulung Muscel.
Decizia luată de Elena Lasconi după ce fiica ei a criticat-o dur. Doar o mamă poate să facă asta: “Cât o să trăiesc”

Elena Lasconi traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, după ce fiica ei a criticat-o în termeni foarte duri, ca urmare a declarațiilor sale privind Referendumul pentru famlia tradițională. Însă nu neapărat criticile fiicei ei au deranjat-o atât de tare, deși recunoaște că nu se aștepta la acest lucru, ci faptul că Oana Lasconi are parte de un adevărat linșaj în mediul online. Iată decizia luată de Elena Lasconi în urma acestui scandal.

Decizia luată de Elena Lasconi după ce fiica ei a criticat-o dur

Elena Lasconi își apără fiica, în ciuda tuturor declarațiilor șocante pe care tânăra le-a făcut la adresa sa. Într-un video postat pe conturile de socializare, Oana Lasconi (31 de ani), stabilită la Paris din 2016, s-a arătat ”dezgustată“ și ”dezamăgită“ de ”atitudinea jegoasă care nu are ce căuta în familia sa“.

În urma acestei declarații, pe care o poți citi integral aici și care practic a declanșat tot scandalul, Elena Lasconi a oferit o primă reacție. Primarul din Câmpulung Muscel și-a arătat susținerea față de cea căreia i-a dat viață și spune că își va iubi fiica indiferent de ceea ce va spune sau va face.

Edilul a mai precizat că în cel mai scurt timp va zbura către Paris, pentru a se întâlni cu fiica ei și a purta o discuție cu ea. Elena Lasconi săperă, astfel, să poată stinge conflictul dintre ele. Totodată, primarul municipiului Câmpulung Muscel a subliniat cât de mult o doare faptul că Oana are parte de un tratament atât de dur în mediul online, ca urmare a declarațiilor făcute.

”M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie.

Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe.

Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea, potrivit News.ro.

Citește și: Neti Sandu, mesaj de solidaritate pentru Elena Lasconi. Ce spune după ce aceasta a fost pusă la zid de propria fiică

Elena Lasconi și-a prezentat scuzele față de colegii de partid

După ce edilul a declarat că a votat ”DA” la Referendumul pentru familia tradițională, mai mulți colegi de-ai săi din USR, în frunte cu președintele Cătălin Drulă, i-au administrat o corecție publică, ce a culminat cu retragerea ei din campania pentru europarlamentare.

Ulterior, Elena Lasconi a revenit cu un mesaj pentru cei din USR, cărora le-a transmis că îi pare rău dacă declarațiile sale i-au făcut să se simtă lezați.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fiica Elenei Lasconi. Puțini știu că Oana nu locuiește în România

”Vreau să vă mai asigur că sunt pe deplin conştientă de toată munca voastră depusă de-a lungul timpului pentru acest partid. Nu a fost în van şi aportul fiecăruia a ajutat să întărească un crez comun, o speranţă.

Îmi pare rău dacă există colegi care au simţit că declaraţiile mele au sabotat într-un fel acest efort. Ştiu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici şi can-can, altele cu consistenţă.

Va veni şi timpul lor. Analizaţi cu precauţie tot ce vedeţi şi auziţi săptămâna asta în spaţiul public. Eu nu mint şi nu am intrat în politică ca să mă fandosesc”, a adăugat Elena Lasconi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *