Cine este soțul lui Nasrin Ameri. Sunt împreună de aproape 10 ani, însă abia acum s-a aflat totul

Cei doi sunt împreună de aproape un deceniu

Scris de: Daoud Andra

02 Aug. 2023

Nasrin Ameri s-a retras, în urmă cu ceva timp, din televiziune și s-a dedicat vieții de familie. Frumoasa brunetă s-a căsătorit anul trecut cu bărbatul cu care are o relație de mai mulți ani, iar de curând au devenit părinți. Cine este soțul lui Nasrin Ameri și cum s-au cunoscut cei doi. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a povestit cum a început relația lor.

Cum și-a cunoscut Nasrin Ameri partenerul

Cândva nelipsită de pe micile ecrane, Nasrin Ameri a decis în urmă cu aproximativ doi ani să renunțe la televiziune și să se dedice altor proiecte. Vedeta și-a făcut un podcast pe YouTube și s-a concentrat mai mult asupra vieții personale. În urmă cu un an, s-a căsătorit cu partenerul ei, cu care avea o relație de câțiva ani buni. Nași le-au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel, iar petrecerea s-a ținut într-un local exclusivist.

Citește și: Nasrin Ameri, detalii inedite despre sarcină. Ce nași a ales pentru primul ei copil: “Au fost foarte fericiți” VIDEO EXCLUSIV

Anul acesta, la finalul lunii mai, cei doi și-au mărit familia. Nasrin Ameri a născut un băiețel, iar de atunci îi dedică lui cea mai mare parte din timp. Chiar dacă preferă să fie discretă în ceea ce privește viața personală, fosta prezentatoare vorbește, din când în când, despre familia ei. Ea a povestit, la un moment dat, că cel care o face fericită a fost coleg cu ea la Antena Stars și s-au apropiat în timp ce lucrau împreună. Lucrurile au evoluat natural între ei, iar în prezent formează o familie.

Cine este soțul lui Nasrin Ameri
Nasrin Ameri și soțul ei, în ziua nunții

Cine este soțul lui Nasrin Ameri

Dacă pe Nasrin Ameri o cunoaște toată lumea, după ce a prezentat ani buni emisiunea Star Matinal la Antena Stars, soțul ei nu este la fel de celebru. Bărbatul care o face fericită se numește Florin și sunt împreună de aproximativ un deceniu. Nasrin a povestit, la un moment dat, cum s-au cunoscut. Se întâmpla pe vremea când ea era reporter, iar el lucra la aceeași televiziune.

Citește și: În ce condiții ar reveni Ameri Nasrin în televiziune: „Până atunci ne ocupăm de alte proiecte frumoase” VIDEO EXCLUSIV

„Am fost colegi, el pe departamentul lui, iar eu eram reporter când ne-am cunoscut. Am pornit de la statutul de colegialitate, amiciție. Eu eram reporter și mi s-a propus să merg cu un coleg de-al meu la mare, împreună cu Andreea Mantea – proiectul Burlăcițele. Cumva, de acolo ne-am împrietenit. Observând cumva și chimia dintre noi, despre care toată lumea vorbește, compatibilitatea și faptul că rezonam, râdeam foarte mult, a fost așa, ușor-ușor, treptat. Ne-am cunoscut, ieșeam foarte mult, povesteam. A fost un început foarte frumos, așa cum este și astăzi. Facem opt ani pe 24 august și suntem foarte OK.”, spunea Nasrin Ameri anul trecut, înainte de nuntă, pentru publicația DC News.

Nasrin Ameri și-a dat demisia în direct

Aventura lui Nasrin Ameri cu televiziunea s-a încheiat la finalul anului 2021. Pe 30 decembrie, în ultima ediție din acel an a emisiunii Star Matinal, prezentatoarea a anunțat că se retrage, pentru o perioadă, din televiziune. Ea și-a anunțat fanii că 2022 urmează să fie un an al schimbărilor pentru ea și că nu îi va dezamăgi.

Citește și: Ameri Nasrin a dezvăluit secretul siluetei sale. De ce se ferește, de fapt, și ce obișnuiește să consume: „Pentru mine e sfântă” VIDEO EXCLUSIV

Bruneta a lansat un podcast pe YouTube, intitulat ”AMERItat”, după retragerea din televiziune. A avut, de-a lungul edițiilor, invitați din toate domeniile, cărora le-a luat interviuri. Actorul Florin Zamfirescu, fotbalistul Ciprian Marica, Cristi Borcea și Valentina Pelinel, Irinel Columbeanu, Romanița Iovan, Rona Hartner, Viorica Dăncilă, Cristian Popescu Piedone și Mihaela Buzărnescu sunt doar o parte dintre invitații pe care i-a avut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *