Cine este soțul Serenei Williams și cu ce se ocupă. Are o avere de 10 ori mai mică decât ea

Sportiva are două fetițe împreună cu el

Scris de: Daoud Andra

17 Dec. 2023

Cine este soțul Serenei Williams și cu ce se ocupă. Are o avere de 10 ori mai mică decât ea

Serena Williams și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară. Fosta jucătoare de tenis a adus pe lume a doua fetiță, iar fericitul tătic a fost cel care a dat vestea, prin intermediul rețelelor de socializare. Cine este soțul Serenei Williams și cu ce se ocupă. Sunt căsătoriți din 2017, iar el are o avere de 10 ori mai mică decât ea.

Serena Williams și soțul ei, părinți pentru a doua oară

Serena Williams și partenerul ei sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Fetița lor a venit pe lume recent, la câteva luni după ce jucătoarea de tenis a anunțat că este însărcinată. Sportiva a dat vestea că așteaptă încă un copil în luna mai, cu ocazia participării la Met Gala. Micuța mai are o surioară, în vârstă de 5 ani, care a fost încântată să o cunoască.

Citește și: Alin Gălățescu o critică pe Serena Williams pentru apariția la Met Gala. Ce ținute l-au dezamăgit: „Nu mă încântă!” VIDEO EXCLUSIV

Anunțul că familia s-a mărit a fost făcut de soțul fostei campioane la tenis, care a publicat câteva fotografii cu noua membră a familiei, însoțite de mesajul:

”Sunt recunoscător să vă anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. Serena Williams, mi-ai oferit încă un cadou neprețuit! Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință Olympiei (n.r. fetița cea mare a cuplului) cu surioara ei”.

Citește și: Ce le făcea Serena Williams adversarelor în vestiar. Sorana Cîrstea: „Mă intimida foarte rău”

Cine este soțul Serenei Williams
Serena Williams, alături de soțul ei și cele două fetițe

Cine este soțul Serenei Williams

Fosta jucătoare de tenis, care s-a retras din activitate anul trecut, este căsătorită cu un om de afaceri american. Alexis Ohanian are 40 de ani și este antreprenor, pasionat de IT și scriitor. El a fondat, în anul 2000, platforma Reddit, împreună cu un prieten. Site-ul unde utilizatorii dezbat diverse subiecte s-a bucurat de un real succes. La 6 ani după ce au pus pe picioare site-ul, cei doi l-au vândut, însă Ohanian a păstrat o funcție de conducere în cadrul companiei.

Citește și: Serena Williams este însărcinată cu cel de-al doilea copil: “Nu mai trebuie să mă ascund”. Cum și-a făcut apariția, la Met Gala 2023

Americanul de origine armeană are, potrivit presei americane, o avere estimată la 9 milioane de dolari. Prin comparație, soția lui, Serena Williams, a câștigat numai din tenis suma de 95 de milioane de dolari. În realitate, dacă este să luăm în calcul și contractele de imagine, jucătoarea se pare că are o avere dublă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și tot atunci s-a născut și prima lor fetiță, Olympia. La scurt timp după naștere, Serena a revenit pe terenul de tenis. Soțul ei a călătorit cu ea și a însoțit-o la numeroase turnee, până anul trecut, când aceasta s-a retras. Serena și-a încheiat activitatea de jucătoare profesionistă în 2022, după US Open.

Citește și: Cât costă cazarea la hotelul Simonei Halep din Mamaia Nord. Suma care se achită pentru o singură noapte

Serena Williams este una dintre cele mai titrate jucătoare din toate timpurile. A câștigat, de-a lungul carierei, 23 de titluri de Grand Slam. Este pe locul doi la numărul de trofee în istoria tenisului feminin, după Margaret Court.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *