Cine este Susana Gomez, iubita lui Maluma. Artistul va deveni tătic, ce nume special au ales

Artistul a împărtășit vestea cu fanii săi.
Cine este Susana Gomez, iubita lui Maluma. Artistul va deveni tătic, ce nume special au ales

Cine este iubita lui Maluma? Cântărețul și partenera sa, Susana Gomez, sunt în așteptarea primului lor copil, iar viața lor pare să capete un nou sens. Artistul columbian a dezvăluit cu mândrie această veste în timpul unui concert susținut la Washington, într-un mod cu totul inedit, împărtășind cu fanii săi noua bucurie din viața sa.

Cine este iubita artistului

Partenera de viață a lui Maluma a devenit cunoscută ca arhitect și designer de interior în Columbia, construindu-și astfel o reputație solidă în aceste domenii.

În februarie 2023, Susana Gomez și-a extins portofoliul, devenind și designer de bijuterii, prin lansarea Sileo Timeless Jewelry, o companie fondată în colaborare cu sora sa, Juliana Gomez. De asemenea, la evenimentul de lansare, Maluma a fost prezent pentru a-și arăta sprijinul față de partenera lui.

Citește și: Cât a plătit Delia pe celebrele cizme gigant. Artista și-a etalat noua achiziție, încălțările au atras imediat atenția fanilor

Cum s-au cunoscut cei doi

Momentul în care Susana Gomez și Maluma s-au întâlnit nu este clar, dar prima lor apariție publică împreună datează din august 2020, conform Hola.

De atunci, cuplul a devenit din ce în ce mai prezent în lumina reflectoarelor, participând la întâlniri romantice în diverse locuri din lume și au fost observați petrecându-și vacanțele în familie.

Chiar dacă nu au făcut declarații publice cu privire la relația lor, starul muzicii pop, cunoscut și sub numele său real de Juan Luis Londoño Arias, a fost deschis în legătură cu dorința sa de a experimenta o iubire de acest fel.

Single-ul său din 2020, „ADMV”, prescurtare de la „Amor De Mi Vida” (Dragostea Vieții Mele), exprimă acest sentiment, iar el a explicat semnificația acestui cântec într-un interviu acordat pentru PEOPLE.

„Acest cântec l-am scris pentru că îmi doresc asta în viața mea. Este un cântec în care aș putea spune: „Da, vreau să îmbătrânesc și să am o familie”. … Acesta este unul dintre cele mai mari vise ale mele – să îmbătrânesc cu cineva lângă mine și să îmi dăruiesc viața cuiva.”, a spus artistul.

Vezi și: Incredibil cum arată meniul cerut de Robbie Williams în România. Lista cerințelor e plină de surprize

Maluma va deveni tătic

În timpul concertului său din Washington, Maluma a dezvăluit că se pregătește să între într-o nouă etapă a vieții sale, iar videoclipul melodiei „Procura” a confirmat vestea așteptată: el și partenera sa vor deveni părinți.

Cine este Susana Gomez, iubita lui Maluma
Susana și Maluma

În aceste imagini, Maluma și Susana se comportă ca un cuplu îndrăgostit, iar într-o scenă emoționantă, artistul îi atinge cu grijă burtica iubitei sale, dezvăluind astfel că cei doi sunt în așteptarea primului lor copil împreună.

Videoclipul prezintă ulterior cuplul la o clinică, unde un medic efectuează o ecografie pentru Susana, iar Maluma este profund emoționat de acest moment special.

Te poate interesa și: Cine este Misha Miller, artista care a cucerit topurile internaționale. Ce studii are, de fapt, și care este marele ei vis: „Am făcut două facultăți” VIDEO EXCLUSIV

Cântărețul își dorește să fie cât mai discret

În plus, se pare că cei doi au făcut și o dezvăluire legată de sexul copilului. Videoclipul îi surprinde la o petrecere specială organizată pentru a afla sexul viitorului lor copil.

Astfel, Maluma a aflat că urmează să aibă o fetiță. Totodată, viitorii părinți purtau coliere cu pandantive cu diamante ce purtau numele „Paris,” sugerând astfel că au ales numele pentru micuța lor.

„Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar este o misiune imposibilă. Sunt bine, fericit și echilibrat, iar asta e cel mai important. Sunt într-o stare foarte bună. Este tot ceea ce îmi pot dori”, declara Maluma în luna august, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *