Cine îi ajută, de fapt, pe soții Denis și Cristina Ștefan cu cele două fiice: „S-au așezat lucrurile și a venit după nu știu câți ani în care nu ne-am văzut” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Ștefan: “Am fost destul de reticentă cu treaba asta cu bona”
Cristina și Denis Ștefan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de două fiice superbe, Delia și Dominique. Celebra dansatoare ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a decis, la al doilea copil, că are nevoie de o bonă. Universul le-a aranjat pe toate, astfel că ea s-a regăsit cu cea mai bună prietenă din copilărie, care are această meserie de mulți ani. Cele două s-au reunit după o lungă vreme.

Cristina Ștefan: “Sunt genul de persoană care se stresează, se gândește prea mult la niște lucruri”

Cristina Ștefan a fost cam reticentă atunci când a venit vorba de a angaja o bonă, însă ne-a explicat că îi era foarte greu să se descurce cu ambele fete. Chiar dacă s-a întâlnit cu numeroase persoane, pentru această meserie, ei nu îi venea să angajeze pe cineva. Totul s-a schimbat în momentul în care și-a regăsit cea mai bună prietenă din copilărie pe Facebook și a descoperit că aceasta avea, de mulți ani, grijă de micuți.

Ego.ro: Cum ai grijă de silueta ta?

Cristina Ștefan: Nu știu, cred că este genetic la mine, știi? Părinții sunt sportivi și de acolo cred că s-a moștenit chestia asta. Mare lucru nu fac, îți zic sincer. După ce am născut-o pe Domi, de fapt, de înainte, am dansat până la 4 luni, după care gata. Deci am un an jumătate, mai bine, în care nu fac. Nu îmi vine să mai merg la sală. Uite, mai merg la evenimente și cam atât. Nu am un secret sau ceva.

Cam câte kilograme ai luat în sarcină și cum le-ai dat jos?
 
Cristina Ștefan: La fiecare sarcină am luat 12 kilograme, cu ambele fete. Cred că primele 7 s-au dus în spital, când am născut. A fost mai mult burta. După care a mers de la sine, nu am făcut nimic. Plus că mai este chestia asta, nopți nedormite cu bebele, stresul, grija. Eu sunt genul care pe fond de stres slăbesc, nu mă îngraș. Sunt persoane care mănâncă, de exemplu, eu sunt fix invers. Nu e bine nici așa, să știi. Sunt genul de persoană care se stresează, se gândește prea mult la niște lucruri. Și atunci intervine chestia asta.

Slăbești fără să vrei, adică, când te stresezi.

Cristina Ștefan: Fără să vrei, exact. Dar am și o limită, că dacă aș slăbi, aș fi mult prea.

Cum se descurcă cu fiicele sale

Te ajută cineva cu copiii?

Cristina Ștefan: Da, să știi că acum, la al doilea copil, ne-am luat pe cineva. Pe prietena mea cea mai bună din copilărie. E bonă de foarte mulți ani și a acceptat să vină până la noi, stăm în afara Bucureștiului, și să ne ajute. La fel, cu program, chiar dacă suntem prietene, tot menținem un program. Și așa suntem mai lejeri, putem să facem schimb cu fetele. Denis e cu Delia la școală, acum stă Mădă (n.r. prietena ei) cu cea mică, eu sunt la eveniment și tot așa. Ne împărțim sarcinile și e mult mai ușor.

E interesant că este prietena ta cea mai bună!

Cristina Ștefan: Da, chiar am vorbit despre asta, m-au întrebat multe persoane știind că la primul copil nu am vrut pe nimeni, nu ne-a ajutat nimeni. Am fost destul de reticentă cu treaba asta cu bona, să aduci pe cineva în casă. Nu e ușor, mai ales cu un bebeluș, nu îl lași pe mâna oricui. Bineînțeles, eu sunt acasă 24/24, când nu ies o oră, două, la evenimente. Dar este foarte important să ai o persoană de încredere. Uite că s-au așezat lucrurile și a venit după nu știu câți ani în care nu ne-am văzut. A venit și ne ajută.

Ai zis de program. Ai vrut, de la început, o bonă cu program sau o bonă care să locuiască cu voi?

Cristina Ștefan: Să știi că nu m-am gândit, adică am născut-o pe Domi și mă gândeam că o să fie la fel de ușor ca la Delia. Dar, uite că fetele sunt foarte diferite. Domi e genul de copil care nu prea a dormit noaptea, care se trezea din 2 în 2 ore. A început să fie din ce în ce mai greu pentru mine. Cu Delia, cu școala, era super greu, nu puteam să rămân doar cu cea mică și să nu am timp de Delia. Am zis: “Băi, trebuie să facem ceva!”. Am tot văzut mai multe persoane și ziceam că nu îmi vine să iau pe nimeni. Uite așa, ne-am regăsit pe Facebook și am zis: “Hai, vii?”. A venit și s-a întâmplat exact cum trebuie să fie.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.