Cine l-ar putea înlocui pe Putin: “Va fi mult mai rău”. Scenariul sumbru al unui cunoscut general

Fostul comandant este de părere că guvernul rus nu mai are o poziție unitară
Cine l-ar putea înlocui pe Putin: “Va fi mult mai rău”. Scenariul sumbru al unui cunoscut general

Fostul comandant al forțelor armate americane în Europa, generalul în rezervă Ben Hodges, a făcut declarații despre cum ar fi persoana care ar urma să-l înlocuiască pe Vladimir Putin.

Cine l-ar putea înlocui pe Putin: “Va fi mult mai rău”

Ben Hodges este de părere că guvernul rus nu mai are o poziție unitară sau o viziune asupra războiului din Ucraina și nici asupra situației din țara lor. Acesta a declarat că oricine ar urma la putere după Vladimir Putin în Rusia situația va fi mult mai rea.

„Văd o mulțime de semne că oamenii nu sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă și că mulți au înțeles deja cât de mare a fost greșeala de a ataca Ucraina. (…) Aleksandr Dughin a declarat deschis că Putin trebuie omorât. Vedem Caucazul de nord și pe (liderul cecen Ramzan) Kadîrov, care anticipează posibilul colaps al Rusiei și încearcă să se pună la adăpost cumva. Nu fac apel la schimbarea regimului în Rusia, asta este alegerea pe care trebuie să o facă poporul rus, dar trebuie să înțelegem că oricine vine după Putin va fi mult mai rău”, a spus generalul în rezervă Ben Hodges.

Denis Kazanski, jurnalist și blogger ucrainean, susține că statul a dispărut în Rusia. Potrivit lui, oligarhi ca Evgheni Prigojin, fondatorul grupului Wagner, se ridică la putere și își construiesc armate private în afara oricăror reglementări.

Boala de care suferă Putin. Documente secrete de la Kremlin

Potrivit presei internaționale, Vladimir Putin, în vârstă de 70 de ani, s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate. Se pare că liderul de la Kremlin s-ar lupta cu două tipuri de cancer, pancreatic și de prostată, iar în plus i-ar fi fost depistată și boala Parkinson în fază incipientă. Președintele rus a fost fotografiat recent cu urme bizare pe dosul mâinii drepte în timpul unei vizite pe care a făcut-o într-un centru militar de antrenament de lângă Ryazan.

“Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar deja progresează. Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascuns. Putin este injectat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat”, spune surse din cadrul serviciilor secrete ale Rusiei.

Vă reamintim că războiul în Ucraina a început de mai bine de nouă luni. Astăzi s-a aflat că cel puțin 437 de copii ucraineni au fost uciși ca rezultat al invaziei ruse, potrivit biroului procurorului general al Ucrainei.

6.9 71 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.