Vladimir Putin ar fi început un tratament împotriva cancerului în luna aprilie. „Moartea lui va crea haos”, susțin oficiali ai serviciilor de informații

Oficialii de rang înalt ar fi declarat că persoane din interiorul Kremlinului „simt că sfârșitul este aproape" pentru Vladimir Putin, în timp ce avertizează că moartea sa va provoca în continuare „haos”
Vladimir Putin ar fi început un tratament împotriva cancerului în luna aprilie. Moartea lui va crea haos, susțin oficiali ai serviciilor de informații

Vladimir Putin a fost supus unui tratament împotriva cancerului în luna aprilie, potrivit unui raport clasificat al SUA. Oficiali de rang înalt ar fi declarat că persoane din interiorul Kremlinului „simt că sfârșitul este aproape” pentru președintele rus, în vârstă de 69 de ani.

Vladimir Putin ar fi început un tratament împotriva cancerului în luna aprilie

Se zvonește de mult timp că Putin se luptă cu probleme de sănătate precum cancerul și Parkinson. Cei trei șefi de spionaj, care fac parte din Directorul Serviciului Național de Informații, din Forțele Aeriene ale SUA și din Agenția de Informații a Apărării, susțin că cel mai recent raport al serviciilor de informații despre sănătatea lui Putin arată că există îngrijorări legate de paranoia lui Putin de a se menține la putere, scrie Mirror.

Oficialii serviciilor de informații au declarat că deteriorarea stării sale de sănătate va face ca perspectivele unui război nuclear să fie mai puțin probabile, dar moartea sa va provoca totuși „haos”.

Un ofițer de informații de rang înalt a declarat pentru Newsweek : „Stăpânirea lui Putin este puternică, dar nu mai este absolută. Luptele din interiorul Kremlinului nu au fost niciodată mai intense în timpul domniei sale, toată lumea simțind că sfârșitul este aproape.”

În timp ce un înalt lider al Forțelor Aeriene a adăugat: „Este Putin bolnav? Absolut. Dar nu ar trebui să lăsăm ca așteptarea morții sale să conducă la acțiuni proactive din partea noastră. Un vid de putere după Putin ar putea fi foarte periculos pentru lume.”

Informațiile privind starea de sănătatea lui Vladimir Putin, negate de Kremlin

Kremlinul nu a comentat presupusa operație de cancer, dar insistă că Putin este sănătos. La sfârșitul săptămânii trecute, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a respins zvonurile privind starea de sănătate a lui Putin într-un interviu la televiziunea franceză.

Unele rapoarte susțin că Putin ar avea, de asemenea, Parkinson sau demență în stadiu incipient. În ultimele săptămâni, el pare din ce în ce mai fragil și mai umflat la față. Imaginile cu el așezat cu o pătură pe genunchi în timpul paradei de Ziua Victoriei de la începutul acestei luni erau departe de persoana invincibilă de om dur pe care îi place să o prezinte.

Între timp, faptul că Putin nu a participat la angajamente cheie și dispariția sa în timpul unei emisiuni la televiziunea de stat a pus și mai mult gaz pe foc.

Mai este Vladimir Putin în viață?

Surse din cadrul MI6 au afirmat că Putin ar putea fi deja mort, pe fondul speculațiilor privind starea de sănătate a liderului rus. Daily Star relatează că este posibil ca o dublură să fi fost folosită pentru aparițiile recente, deoarece apropiații Kremlinului ar fi dornici să îi ascundă moartea în încercarea de a se agăța de putere.

Au existat zvonuri potrivit cărora sănătatea liderului rus s-a deteriorat în ultimele luni, fața sa părând umflată, iar oamenii se întreabă dacă nu cumva liderul de la Kremlin ar avea cancer la sânge.

Șefii superiori ai MI6 spun că președintele rus a fost grav bolnav în ultima vreme, dar că moartea sa ar fi probabil mușamalizată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5.5 36 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *