Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, după ce aceasta și-a anunțat plecarea. Aceasta este noua gazdă a emisiunii de la Antena 1

Oamenii o cunosc deja de la TV

S-a aflat cine va prezenta emisiunea Chefi la cuțite în locul Ginei Pistol. Blondina a anunțat recent că se retrage din televiziune pentru o perioadă deoarece vrea să se dedice mai mult familiei.

Cine va prezenta Chefi la cuție. Ea îi ia locul Ginei Pistol

În curând va începe un nou sezon Chefi la cuțite, însă nu va mai fi prezentat de Gina Pistol. Cea care va fi prezentatoare nu este necunoscută, ba chiar oamenii o văd și acum la TV. Irina Fodor va prezenta emisiunea Chefi la cuțite, cea care prezintă și America Express. Așadar, această schimbare nu-i va lua prin surprindere pe oameni.

Irina Fodor a mai prezentat Chefi la cuțite în perioada în care Gina Pistol a devenit mamă.

Irina Fodor a mai prezentat emisiunea Chefi la cuțite în trecut

 

Citește și – De ce Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea

Gina Pistol, pauză de la televiziune, după 7 ani de colaborare cu Antena 1

După șapte ani de colaborare cu Antena 1, în care a prezentat Asia Express și Chefi la cuțite, Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune. Vrea să se dedice mai mult vieții de familie, în special fiicei sale, Josephine.

Nu este o decizie definitivă. Gina Pistol mărturisește că se va întoarce în televiziune, însă momentan are nevoie de o pauză.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol.

Din ce câștigă Gina Pistol bani după ce s-a retras din televiziune

Chiar dacă a renunțat la televiziune, acolo unde pentru un singur sezon de Chefi la cuțite Gina Pistol ar fi primit 15 000 de euro, Gina Pistol are și alte surse de venit. Vedeta are mai multe contracte de imagine, mai ales pentru produse pentru copii. Astfel, câștigă destul de mulți bani din colaborările cu diferitele branduri.

Citește și – Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley. “Așa l-am agățat”. Vedeta a povestit tot

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
0.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *