Cine sunt actorii noi care apar în Clanul sezonul 2. Ei se alătură distribuției serialului de la Pro TV

Nume sonore se alătură distribuției

Scris de: Daoud Andra

16 Feb. 2023

Cine sunt actorii noi care apar în Clanul sezonul 2. Ei se alătură distribuției serialului de la Pro TV

Serialul Clanul a ținut cu sufletul la gură telespectatorii în primul sezon și promite să o facă și în cel de-al doilea. Primul sezon s-a încheiat cu scene pline de tensiune, iar acțiunea și suspansul vor fi ingredientele-cheie și în sezonul 2, care va avea premiera pe 19 februarie la Pro TV. Mai mult, o serie de personaje noi intră în scenă. Cine sunt actorii noi care apar în Clanul sezonul 2 și ce se întâmplă cu Tătuțu.

Distribuția se mărește: cine sunt actorii noi care apar în Clanul sezonul 2

Sezonul 2 din Clanul revine la Pro TV în câteva zile. Producătorii au pregătit o serie de schimbări, atât în ceea ce privește distribuția, cât și ziua de difuzare. Serialul va putea fi urmărit la Pro TV începând din 19 februarie în fiecare duminică seara, nu luni, cum se întâmpla până acum.

Citește și: Lia Bugnar, despre colaborarea profesională cu Anghel Damian. „Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel” VIDEO EXCLUSIV

Serialul care spune povestea luptei dintre mafie și poliție avea deja o distribuție de excepție, la care se mai adaugă câteva nume sonore. Pe lângă George Mihăiță, Carmen Tănase, Șerban Pavlu, George Ivașcu, telespectatorii îi vor putea vedea în serial și pe Elvira Deatcu, Maria Obretin și Dan Condurache.

Primul sezon s-a încheiat cu scene pline de tensiune și suspans. Magda și Vera au privit neputincioase cum un foc puternic le-a răpit tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat pline de durere. Povestea merge mai departe, iar în sezonul al doilea, multe întrebări își vor găsi răspuns, personajele vor trece în continuare prin întâmplări intense, iar telespectatorii vor aștepta cu sufletul la gură următorul episod.

Citește și: Denis Hanganu, mărturisiri despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în serialul Clanul: “Nu este așa cum se vede la TV” VIDEO EXCLUSIV

Cine sunt actorii noi care apar în Clanul sezonul 2
Elvira Deatcu a jucat și în serialul „Vlad” de la Pro TV

Ce se întâmplă cu Tătuțu

Finalul primului sezon i-a lăsat pe fanii serialului cu o întrebare: Tătuțu este viu sau mort? Răspunsul urmează să fie aflat în cel de-al doilea sezon al serialului, potrivit regizorului și scenaristului Anghel Damian.

Citește și: Ce cadou a primit Anghel Damian de la socri. Regizorul “Clanul” și iubita lui, Theo Rose, au petrecut sărbătorile în familie

„Sunt enorm de multe lucruri care se întâmplă. Fanii să se aştepte la o rezolvare a ecuaţiei: Tătuţu e viu sau mort?, după care o să avem parte de personaje noi care sunt extrem de cărnoase, actori fabuloşi: Elvira Deatcu, Maria Obretin, Dan Condurache.

Aceştia intră şi modifică cu totul direcţia poveştii noastre. Fanii să se aştepte la cea mai bună performanţă actoricească de pe un serial drama-action din România, de departe. Să se aştepte la o imagine extraordinară, avem acţiune, dramă, momente de comedie, emoţie. E un serial complet.”, a spus Anghel Damian, pentru PaginaDeMedia.

Anghel Damian semnează scenariul pentru serial, alături de Lia Bugnar. Cei doi au făcut echipă pe plan scenaristic și în primul sezon. „Clanul” va putea fi urmărit în fiecare duminică seară, la Pro TV, începând cu ora 20:00, dar și pe VOYO.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *