Cine sunt concurenţii sezonului 6 Mireasa, de la Antena 1. Lista completă

Ce surprize mari apar în noul sezon al celebrului reality show

A fost o zi plină de emoții pentru cei 17 concurenți din sezonul 6 al emisiunii „Mireasa”, difuzat de Antena 1. Cu toții au pășit pragul locației din Turcia cu sufletul deschis și dorința de a-și găsi marea iubire. Premiera sezonului a venit și cu o surpriză pentru telespectatori care pot participa la un concurs ce le oferă posibilitatea de a câștiga un weekend ultra all inclusive la mare. Reality-show-ul Mireasa poate fi urmărit de luni până vineri de la 14:00 și de la ora 17:00.

Cine sunt concurenţii sezonului 6 Mireasa, de la Antena 1

Nouă tinere au pășit pragul show-ului matrimonial cu speranța că își vor găsi sufletul pereche. Fetele sunt pregătite să trăiască experiența iubirii așa cum nu au mai trăit-o până acum. Iată lista concurentelor de la Mireasa!

Gabriela Pițigoiu are 25 de ani, iar de meserie este polițist. A abslovit Facultatea de inginerie din Sibiu și Școala de agenți de poliție de la Câmpina. Ea a mărturisit că s-a înscris la show-ul matrimonial  pentru a-și găsi jumătatea.

Adina Miuleasa are 23 de ani și a fost însoțitor de zbor. În prezent este studentă la Facultatea de Litere și în paralel se ocupă de magazinul său de haine online. Crede în iubire și consideră că își va găsi jumătatea în cadrul emisiunii.

Inga Rusu își dorește să găsească un bărbat alături de care să întemeieze o familie. Inga vine din Basarabia și are 28 de ani. Tânăra și-a încheiat ultima relație cu 4 luni înainte de a veni la Mireasa, dar se simte pregătită pentru a se ancora într-o nouă relație și de a-și întemeia o familie.

Ana-Maria Ciornei este din Iași şi are 27 de ani. Conurenta este divorțată și are un băiețel. Ea a declarat că s-a înscris la show-ul matrimonial pentru că este dispusă să își deschidă, din nou, inima.

Lista completă a concurentelor de la Mireasa, sezonul 6

Damaris Turu, în vârstă de 26 de ani, este antreprenor. S-a înscris la Mireasa cu gândul de a-și găsi bărbatul potrivit. Ea nu are un tipar anume de bărbat, dar crede în chimia dintre oameni.

Rodica Roxana Tobă are 23 de ani și este din Târgu Jiu, dar locuiește în București. Concurenta provine dintr-o familie modestă, este pasionată de psihologie și își dorește să își găsească sufletul pereche în casa Mireasa. Concurenta a absolvit Liceul Teologic, iar acum studiază psihologia la o facultate din Chișinău. Tânăra nu este singură la părinți, având încă trei surori căsătorite. Până în prezent, Rodica a avut trei relații serioase.

Denisa Dumitru are 23 de ani și este studentă la Facultatea de Contabilitate. Ea a mărturisit că a ales să participe la această emisiune pentru a-și găsi un partener cu care să își întemeieze o familie.

Miruna Andreea Gheorghe are 27 ani și locuiește în București. Concurenta este singură la părinți, motiv pentru care s-a obișnuit să fie tot timpul răsfățată de persoanele din jurul său. De altfel, tânăra a mărturisit că dezvoltă o relație foarte specială cu mamele partenerilor săi. Miruna este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Raluca Preda a intrat în casa Mireasa cu gândul clar de a-și găsi bărbatul potrivit cu care să se căsătorească. Tânăra are 31 de ani și este din Drobeta Turnu-Severin. A finalizat cursurile școlii postliceale de asistenți medicali generaliști, însă nu a profesta niciodată. Timp de 12 ani, concurenta a lucrat în vânzări, iar după ce s-a mutat în Anglia împreună cu familia sa, s-a angajat la o companie internațională de vânzări online, unde predă Protecția Muncii. În prezent este studentă în anul 3 Business și Management în cadrul Universității Oxford. Visul ei este să devină un antreprenor sau o femeie de afaceri de succes.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Cine sunt cei 8 băieți intrați în competiția Mireasa

Alături de cele nouă fete, în sezonul 6 al show-ului matrimonial sunt 8 băieți. Cu toții s-au declarat dornici să își cunoască potențialele viitoare partenere.

George Cornel Ciubotaru își dorește foare mult să își întemeieze o familie și s-a înscris în concurs cu gândul de a ajunge în finală. El s-a născut în Alba Iulia, iar de 5 ani locuiește într-un sat din Vaslui. Este pasionat de gătit, iar după 5 ani de lucrat peste hotare s-a întors în țară pentru a își urma pasiunea. George a fost la un pas de a se căsători, dar pandemia le-a amânat planurile. În cele din urmă, cuplul s-a destrămat, iar evenimentul nu a mai avut loc.

Cosmin Munteanu s-a înscris în sezonul 6 Mireasa încrezător că show-ul matrimonial îi poate schimba viața în bine. Cosmin Munteanu are 22 de ani și vine din Focșani. Când a fost pus în situația de a descrie imaginea ideală a viitoarei sale mirese, Cosmin Munteanu a vorbit mai întâi despre religie, apoi despre înălțime și vârstă, semn că pentru el partea spirituală contează foarte mult într-o relație.

Valentin Harle are 24 de ani și a venit la Mireasa cu gândul de a se căsători. A terminat studiile la Universitatea Sanitară de Medicină Veterinară din București, dar nu dorește să profeseze ca medic veterinar. În prezent, Valentin este antrenor de fotbal pentru o echipă de juniori.

Rustem Sebaidin are doar 22 de ani, a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, din cadrul Universității București și acum este învățător într-o comună din județul Călărași. Privește încrezător în viitor și crede că va ajunge în marea finală alături de aleasa inimii. Rustem este jumătate turc, din partea tatălui, așa cum a dezvăluit chiar el.

Concurenții care speră să își găsească jumătatea

Stavăr Viorel Cosmin are 25 de ani și este din Galați. Deși nu se caracterizează întocmai drept un băiat „cuminte”, având în vedere experiențele sale precedente, tânărul susține că este gata să se așeze la casa lui. La cei 25 de ani ai săi, Viorel a vizitat multe țări, după ce la 18 ani a decis să își ia „viața în piept”. Acesta a descoperit că adoră să călătorească, fiind deschis noilor provocări. În prezent, Viorel este patronul unei firme de transport, moștenind pasiunea de la tatăl său. Cei doi lucrează chiar și împreună și au o relație foarte apropiată, semn că viitoarea lui mireasă va trebui să fie și pe placul socrului mare.

Andrei Alexandru Grădinaru are 32 de ani și a trecut printr-un divorț dureros. El spune că a ales să participe la show-ul matrimonial pentru că merită să fie fericit alături de aleasa lui. Tânărul a fost căsătorit până acum 2 ani, când el și fosta lui parteneră au decis să divorțeze. Cei doi s-au cunoscut chiar la locul de muncă al lui Andrei, iar de acolo nu a mai fost mult până la pasul cel mare. „Am divorțat acum 2 ani de zile. A fost o relație frumoasă, cu multe părți interesante, am învățat mult din ele. Mi-a fost clientă. Când venea în salon mi se făcea un gol în stomac și îmi ziceam: ea este a mea. Și a fost soția mea”, a povestit el.

Georgio Ionuț Buzoiu a locuit în Italia încă de la vârsta de 10 ani. El a ales să participe la show-ul matrimonial convins fiind că își va găsi jumătatea. Concurentul a absolvit o facultate în domeniul financiar-bancar și în prezent lucrează ca trader.

Paul Theodor Niță are 29 de ani, este din Călărași, dar de 5 ani a ales să se mute în Constanța alături de mama și tatăl vitreg. Este absolvent al Facultății de Agronomie, iar după terminarea studiilor a lucrat în Anglia la o fabrică de scaune pentru avioane. Ceea ce l-a adus în țară a fost nunta cu fosta soție, de care a divorțat la începutul anului. Timp de doi ani și jumătate, Paul Theodor Niță a trăit un mariaj frumos, care s-a destrămat însă în ultima lună dinainte de despărțire. Fosta soție ar fi spus că nu se mai regăsește și ar fi cerut o pauză, lucru pe care Paul l-a acceptat. După doar săptămâni de la separare cei doi au ajuns la conculuzia că cel mai bine ar fi să divorțeze.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii Mireasa a venit şi cu o surpriză pentru telespectatori, care se pot înscrie la concursul ce pune la bătaie un weekend ultra all inclusive pentru două persoane, la mare. Concursul se vă desfășura în perioada 26.08.2022 – 02.09.2022.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *