Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ei sunt cei care se luptă pentru marele premiu. Când are loc finala

Cine va pleca acasă cu marele premiu de la Sunt celebru, scoate-ma de aici
Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ei sunt cei care se luptă pentru marele premiu. Când are loc finala

Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. E ultima zi a celei mai intense experiențe din viața lor pentru finaliștii show-ului „Sunt celebru scoate-mă de aici”. Trei concurenți se vor lupta în această seară, în direct de la 21:30, pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. Dacă până aici au ajus prin forțele proprii, înfruntându-și cele mai mari frici, în marea finală telespectatorii vor decide cine merită să câștige marele premiu. Finala va avea loc în România.

Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Cei trei concurenți care se vor lupta pentru titlul de Rege sau Regina Junglei sunt Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent. Primii doi au fost în competiție timp de trei luni de zile, încă de la începutul show-ului, în timp ce Sali Levent a intrat pe parcurs.

Cu toții însă au fost nevoiți să își învigă cele mai mari temeri și să își depășească limitele pentru a ajunge în marea finală. Au locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite, au stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci și au mâncat preparate culinare greu de privit.

În această seară însă, puterea este în mâinile celor de acasă. Ei vor fi cei care îl vor desemna pe câștigătorul marelui premiu prin vot.

„Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, a spus Cabral.

Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici
Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Telespectatorii pot câștiga o vacanță în Republica Dominicană

De asemena, în timpul transmisiunii telespectatorii vor avea ocazia să interacționeze cu celebritățile. Pe parcursul finalei, fanii vor putea adresa întrebări pe rețelele sociale, iar cele mai interesante vor fi citite în direct.

Totodată, fanii emisiunii vor avea posibilitatea să câștige o vacanță de două persoane în Republica Dominicană și un abonament VOYO pentru un an. Tot ce trebuie să facă este să găsească indiciul de pe ecran și să completeze formularul de concurs de pe pagina show-ului, anunță Pro TV printr-un comunicat.

Pe 22 noiembrie 2022, a avut loc semifinala de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primul care s-a calificat în finală a fost Sali Levent (29 de ani), actor din tânăra generație și cântăreț.

Al doilea finalist al reality show-ului este Giani Kiriță (45 de ani), fost fotbalist și căpitan la Dinamo. Giani a demonstrat că are spirit de învingător și nu s-a dat înlături de la nimic reușind chiar să-și învingă claustrofobia.

A treia finalistă este actrița Anisia Gafton. De-a lungul celor trei luni, ea a demonstrat că pentru a câștiga probele este nevoie de mult curaj, dar și de o doză de umor.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.