Ce studii are Giani Kiriță. Detalii surprinzătoare despre concurentul de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mulți au rămas surprinși să afle asta
Ce studii are Giani Kiriță. Detalii surprinzătoare despre concurentul de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ce studii are Giani Kiriță. Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a dat examenul de Bacalaureat mai târziu cu 11 ani decât ar fi trebuit. Iată ce note a obținut fostul fotbalist al echipei Dinamo la examenul maturității.

Ce studii are Giani Kiriță. Detalii surprinzătoare despre concurentul de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriță este o prezență constantă în show-urile de televiziune. De când și-a închiat cariera sportivă a participat la mai multe emisiuni, printre care „Exatlon”, „Splash! Vedete la apă”, iar acum este concurent  în cadrul reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. El se află în continuare în jungla din Republica Dominicană acolo unde se luptă pentru titlul de Regele Junglei și cecul în valoare de câteva zeci de mii de euro.

A fost considerat întotdeauna, atât pe terenul de fotbal cât și în afara lui, un bad-boy – un „câine rău” așa cum îi place chiar lui să spună. Însă cu toate acestea a demonstart că este și un lider adevărat.

A făcut pasul spre fotbalul mare în 1997, când a ajuns la Dinamo de la clubul Rocar București.

A jucat 6 ani în tricoul „câinilor roșii” (1997 – 2003) timp în care a câștigat două titluri de campion al României și trei cupe. El a fost și căpitanul echipei din Ștefan cel Mare, iar postul lui de bază era cel de fundaș.

După activitatea de la Dinamo s-a transferat în străinătate și a evoluat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor.

Ce studii are Giani Kiriță
Giani Kiriță

Ce note a obținut Giani Kiriță la Bacalaureat

Pentru că antrenamentele și cantonamentele pe care le făcea încă din copilărie îi ocupau mai tot timpul, Giani Kiriță și-a neglijat școala. El a terminat liceul abia în 2006, la Grupul Școlar „Dumitru Dumitrescu” Buftea, specializarea Științele Naturii, frecvență redusă, la 11 ani distanță de momentul în care ar fi trebuit să încheie ciclul liceal.

În același an a dat și examenul de bacalaureat, pe care l-a promovat cu o medie destul de bună: 8.07. La limba și literatura română, proba orală a obținut 8,5, la proba scrisă 6,9, la franceză oral 9, la matematică 8,3, la anatomie 6,1, iar la geografie a obținut cea mai mare notă, respectiv 9,65.

Atunci când a susținut examenul de bacalaureat, Giani Kiriță juca în Turcia pe un salariu de câteva sute de mii de euro pe an și avea deja în palmarea două titluri de campion al României și trei cupe, toate cu Dinamo.

Giani Kiriță, la un pas să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Deși a participat la mai multe reality-show-uri de-a lungul anilor, Giani Kiriță nu pare deloc în apele lui în jungla din Republica Dominicană. Pare că nu s-a adaptat așa cum și-ar fi dorit, dar strânge din dinți și continuă competiția indiferent de cât de greu îi este.

Într-unul din episoadele trecute, fostul fotbalist a fost la un pas să renunțe la competiție în proba eliminatorie din cauza claustrofobiei de care suferă. Însă în cele din urmă a luptat până la capăt și a reușit să se salveze de la eliminare. Dar meritul de a mai fi și acum în emisiune îi revine în totalitate lui Cornel Palade. Actorul a fost cel care, printr-un gest de un altruism incredibil, l-a lăsat să câștige, impresionat fiind de lupta lui Giani cu propria fobie.

Profund marcat de gestul lui Cornel Palade, Giani a izbucnit în lacrimi la testimoniale și a declarat că în cadrul competiției din jungla Dominicană a câștigat un prieten pe viață în persoana actorului.

6.4 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.