Confesiunile lui Giani Kiriță, înainte să apară în emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. ”Nu suport prefăcătoria și aroganța!” EXCLUSIV

Are experiență din alte concursuri: ”Nu o să fie confort, nu o să am mâncare, o să vină toate arătările pe mine, o să mănânc toate nenorocirile”

Giani Kiriță și-a făcut câteva planuri și strategii, înainte de a pleca spre Republica Dominicană. Acestea, însă, au cam fost date peste cap încă din prima seară de conviețuit alături de ceilalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). Înainte să plece în junglă, Giani Kiriță a declarat pentru EGO.ro că va încerca să se țină departe de scandaluri. Cu toate acestea, nu va putea trece cu vederea atunci când vreun coleg nu își va asuma greșelile.

Giani Kiriță, înainte de emisiunea de la PRO TV: ”Toți mă știu. Sunt un om corect, un om care nu se dă bătut niciodată”

Încă din prima seară, Giani Kiriță s-a certat cu Bia Khalifa. Fostul fotbalist a fost de-a dreptul iritat de atitudinea tinerei, și anume de faptul că a aruncat cu un pahar cu apă în Ruxy, și i-a sugerat să nu mai repete acțiunile deplasate, căci vor trăi împreună în același perimetru și trebuie să dea dovadă de respect și de bun-simț. În ciuda diferenței de vârstă, Bia nu a părut că este dispusă să îi ofere respectul cuvenit și au pornit o discuție aprinsă.

Deși, înainte să plece în Republica Dominicană, fostul fotbalist părea că este dispus să nu intre în polemici cu alți concurenți, cu atât mai mult cu cât nu este primul reality-show din care a făcut parte, iată că, ajuns pe insulă, lucrurile s-au schimbat complet. Înainte de a vedea episodul cu pricina, care va fi difuzat duminică seară, la Pro TV, vă lăsăm mai jos interviul pe care Giani ni l-a acordat, în România, înainte să înceapă filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Giani Kiriță participă la Sunt celebru, scoate-mă de-aici, ediția 2022
Giani Kiriță participă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ediția 2022

EGO.ro: Te vezi făcând alianțe cu ceilalți concurenți?

Giani Kiriță: Depinde de grupul din care voi face parte și de oameni. Toți mă știu. Sunt un om corect, un om care nu se dă bătut niciodată și nu suport prefăcătoria și aroganța.

Care sunt cele mai mari griji ale tale legate de ce o să trăiești acolo?

Cele mai mari griji ale mele sunt toate. Nu o să fie confort, nu o să am mâncare, o să vină toate arătările pe mine, o să mănânc toate nenorocirile. Normal că îmi fac probleme și mă tot gândesc la cum o să rezist. Nu este vorba de fizic sau de sport, este vorba despre a-ți antrena cât mai bine psihicul.

Giani Kiriță se bazează pe eperiența sa din viața de sportiv

Te deranjează dezordinea? Fiind un sportiv, ai o viață organizată.

Sunt un bărbat ordonat, îmi place să fie totul pus la punct și curat. Însă datele problemei se schimbă pentru că o să trăim într-o junglă, în condiții urâte. Aici nu este vorba de dezordine, fiindcă o să fie cu siguranță. Trebuie să ai un minim de confort. Atunci, o să fac în așa fel încât să îl am.

Crezi că va fi ușor pentru ceilalți să locuiască cu tine?

O să fie foarte ușor, dacă știu ce înseamnă un sportiv de performanță și un om care vrea binele echipei.

6.6 37 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.