Noua grilă de toamnă de la Pro TV. În ce zile va fi difuzată emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Surprize mari pentru telespectatori

Pro TV a anunțat noua grilă de toamnă
Noua grilă de toamnă de la Pro TV. În ce zile va fi difuzată emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Surprize mari pentru telespectatori

Noua grilă de toamnă a Pro TV debutează din 4 septembrie, odată cu începerea emisiunii  “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De asemenea, în aceeași săptămână încep și emisiunile Vocea României și Visuri la cheie, dar și serialul Clanul.

Noua grilă de toamnă la PRO TV. Iată emisiunile care vor fi în fiecare seară:

Luni: de la ora 20:30 – Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Marți: de la ora 20:30 – Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Miercuri: de la ora 20:30 – Las Fierbinți, de la ora 21:30 – Visuri la cheie

Joi: de la ora 20:30 – Las Fierbinți, de la ora 21:30 – Clanul

Vineri: de la ora 20:30 – Vocea României

Sâmbătă: de la ora 20:00 – film

Duminică: de la ora 20:00 – Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Noua grilă de toamnă la PRO TV
Noua grilă de toamnă la PRO TV

Serialul Clanul, în noua grilă de toamnă a Pro TV

Clanul este un noul serial Pro TV, al cărui scenariu este semnat de Anghel Damian, cunoscut pentru rolul său din serialul Vlad. Producător este Delia Mihai. În rol principal sunt actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu, doi frați despărțiți în copilărie, care, la maturitate, ajung de o parte și de alta a legii. Filmările au început deja.

Actorii din serialul Clanul: Denis Hanganu (protagonist în serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, difuzat de Antena 1), Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu,  Eduard Trifa, Cătălina Grama, Filip Munteanu, Bogdan Farcaș.

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă.”, spune Anghel Damian, Creative Producer.

Care este povestea serialului Clanul

Clanul are la bază formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, anunță Pro TV. Povestea serialului este construită pe lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Nu vor lipsi poveștile de iubire, tensiunile și intrigile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *