Primele imagini de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prima cină, șoc imens pentru concurenți VIDEO EXCLUSIV

Au apărut primele imagini cu ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană
Primele imagini de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prima cină, șoc imens pentru concurenți VIDEO EXCLUSIV

Au apărut primele imagini de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cele 12 vedete concurente au avut parte de surprize încă din prima zi de filmare. Cina pregătită pentru ei le-a provocat un șoc imens.

Primele imagini de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cum a fost prima cină pregătită pentru concurenți

Cei 12 concurenți de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” au avut parte de o masă ieșită din comun. Aceștia au mâncat preparate ciudate, despre care nici nu au auzit până acum. Astfel au văzut ce îi așteaptă în această competiție, deloc ușoară.

Câteva dintre imaginile prezentate în premieră de Pro TV arată că emisiunea nu este lipsită de certuri și tensiuni între concurenți. Încă de la început fiecare își face o strategie.

Cine sunt vedetele care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cele 12 vedete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Vedetele din România vor trebui să facă față unor provocări incredibil de dificile în jungla din Republica Dominicană. Vor fi izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet și trăind sub cerul liber fără hrană, înconjurați de animale și insecte. În mare cam așa va arăta viața celor 12 celebrități care vor intra în competiția pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral despre emisiunea pe care o prezintă alături de Adela Popescu în Republica Dominicană.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va debuta la PRO TV începând cu data de 4 septembrie, de la ora 20:00. Aceasta va fi difuzată luni, marți și duminică.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.