Cine sunt frații vitregi ai lui William și Harry. Au fost văzuți la înmormântarea Reginei

Câți ani au cei doi și cu ce se ocupă
Cine sunt frații vitregi ai lui William și Harry. Au fost văzuți la înmormântarea Reginei

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a i-au strâns pe toți cei din familia regală în același loc. Astfel, printre VIP-urile invitate s-au numărat și două persoane pe care oamenii nu le cunosc și nici nu există prea multe informații despre ele: fratele și sora vitregă a prinților William și Harry.

Cine sunt frații vitregi ai lui William și Harry. Copiii Camillei au fost prezenți la funeraliile reginei

Laura Lopes (44 de ani) și Tom Parker Bowles (47 de ani) au participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Cei doi sunt copiii Camillei, regina consoartă. Înainte de a fi soția lui Charles, în anul 2005, Camilla a fost căsătorită cu Andrew Parker Bowles, în perioada 1973 – 1995. Cei doi sunt părinții Laurei Lopes și ai lui Tom Parker Bowles.

Câți ani au copiii Camillei Parker și cu ce se ocupă

Laura Lopes are 44 de ani și este curator de artă. Ea este fiica cea mică a Camillei Parker Bowles și, mai precis, este manager sau supraveghetor în domeniul artei.

Tom Parker Bowles este fiul cel mare al reginei consoartă, Camilla Parker Bowles. Acesta are 47 de ani și este critic culinar. Bărbatul este cunoscut pentru aparițiile sale ca judecător în numeroase seriale de televiziune culinare, dar și pentru recenziile sale despre preparatele de la restaurante din Marea Britanie și din străinătate.

Andrew Parker Bowles are 82 de ani și este tatăl Laurei Rose Parker și al lui Tom Parker Bowles. Andrew este de meserie ofițer.

Tom Parker Bowles și Laura Lopes. la funeraliile Reginei
Tom Parker Bowles și Laura Lopes. la funeraliile Reginei

Regele Charles al III-lea, proclamat public monarh al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord

Pe 10 septembrie și la două zile de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea a fost proclamat public monarh al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Proclamația a fost citită de The Garter King of Arms, de la balconul din Friary Court din cadrul Palatului St James. A fost intonat imnul național și au fost trase 101 salve de tun – numărul pentru suveran.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Ea a fost monarhul cu cea mai lungă domnie, de 70 de ani. În luna iunie a avut loc Jubileul de Platină al acesteia. Luni, 19 septembrie 2022, au avut loc funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Sute de mii de oameni s-au adunat pe străzile Londrei pentru a-și lua rămas bun de la ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *