Cine sunt semifinaliștii de la Vocea României 2023. Aceștia sunt cei 8 concurenți care se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

Când va avea loc penultimul act al competiției.
Cine sunt semifinaliștii de la Vocea României 2023. Aceștia sunt cei 8 concurenți care se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

Prima ediție live a acestui sezon al emisiunii Vocea României, difuzată chiar de Ziua Națională, a avut ca reper muzical melodii cântate de mari artiști români. Emoțiile au fost la cote maxime, la fel și actul artistic al celor care au urcat pe scenă. Câte doi concurenți din fiecare echipă au fost aleși să meargă în etapa următoare. Iată cine sunt semifinaliștii de la Vocea României 2023.

Cine sunt semifinaliștii de la Vocea României 2023

Ediția de vineri, 1 decembrie a show-ului Vocea României a fost dedicată muzicii românești. Rând pe rând, concurenții (trei la număr din fiecare echipă), au urcat pe scenă și au interpretat cum au putut mai bine piese celebre românești.

Citește și: Irina Rimes rupe tăcerea despre certurile cu Tudor Chirilă la Vocea României. Nu s-a mai putut abține

Telespectatorii au fost cei care au avut ultimul cuvânt, iar după prestațiile fiecărui grup și-au ales favoriții. Astfel că doar doi concurenți din fiecare echipă au ajuns în semifinalele competiției.

Cea care a spart gheața a fost Irina Rimes. Din echipa ei, au fost votați să ajungă în semifinalele de la Vocea României 2023 Vlad Musta și Delia Constantin.

Theo Rose și Horia Brenciu au trecut și ei prin emoții mari. Deși au avut trei concurente extrem de puternice, doar două au putut merge mai deprate, așa cum spun regulile concursului. Este vorba de Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi. Drept urmare, cele două vor fi prezente în semifinalele competiției.

Mai departe, pe scena show-ului de la Pro Tv au urmat alți trei concurenți, de această dată din echipa lui Smiley. Acesta a avut doi băieți și fată care au dat tot ce au avut mai bun.

În cele din urmă, după votul celor de acasă, doi dintre ei își vor continua drumul către marea finală. Până atunci însă vor trebuie să treacă de probele de foc din cadrul semifinalei. Ana Stănciulescu și Alex Maxim sunt cei care merg mai departe din echipa Smiley.

Echipa lui Tudor Chirilă a fost cea care a închis ediția de vineri, 1 Decembrie, a emisiunii Vocea României. Dintre cei trei concurenți ai solistului trupei ”Vama”, doi au fost trimiși în semifinale de public. Este vorba despre Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu.

Când are loc mare finală de la Vocea României 2023

Mai este foarte puțin până când antrenorii, concurenții și cei de acasă vor afla numele marelui câștigător al sezonului 11 de Vocea României.

Citește și: Unde greșesc concurenții de la Vocea României. Radu Groza, despre motivele pentru care nu reușesc să rămână în top și după emisiune VIDEO EXCLUSIV

O singură ediție ne mai despate de punctul culminant al show-ului. Marea finală a emisiunii Vocea României 2023 va avea loc pe data de 15 decembrie.

Așadar, peste nici două săptămâni va fi anunțat câștigătorul marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *