Irina Rimes rupe tăcerea despre certurile cu Tudor Chirilă la Vocea României. Nu s-a mai putut abține

Artista a dat cărțile pe față

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2023

Irina Rimes rupe tăcerea despre certurile cu Tudor Chirilă la Vocea României. Nu s-a mai putut abține

Irina Rimes ocupă scaunul de jurat pentru al patrulea sezon consecutiv la Vocea României. De când s-a alăturat echipei de antrenori de la Pro TV, artista de peste Prut a avut constant schimburi de replici cu Tudor Chirilă, mai ales atunci când vine vorba despre a convinge un concurent să se alăture echipelor lor. Recent, cântăreața a dat cărțile pe față cu privire la aceste mici conflicte cu colegul ei din emisiune.

Irina Rimes, adevărul despre certurile dintre ea și Tudor Chirilă

Irina Rimes s-a alăturat show-ului Vocea României în sezonul cu numărul opt. Emisiunea a ajuns în prezent la sezonul al 11-lea, iar un lucru care a rămas constant îl reprezintă schimburile de replici dintre antrenori, mai ales în etapa audițiilor pe nevăzute. Atunci când un concurent reușește să întoarcă mai multe scaune, fiecare jurat încearcă să îl convingă să intre în echipa sa.

”Lupta” pentru cei mai buni concurenți duce adesea la schimburi de replici acide între antrenori. Irina Rimes și Tudor Chirilă se tachinează de fiecare dată când au ocazia, însă artista spune că acest lucru nu îi afectează în niciun fel.

”Mă provoacă mai mult decât mă enervează replicile dintre noi, deci totul e constructiv. Din spiritul competiției, nu punem la suflet aceste replici și uităm amândoi peste cinci minute”, a mărturisit artista, pentru TV Mania.

Citește și: Cum s-a apărat Irina Rimes, după criticile primite în urma discuției cu Theo Rose de la Vocea României. Replica total neașteptată

Irina Rimes rupe tăcerea despre certurile cu Tudor Chirilă la Vocea României. Nu s-a mai putut abține
Antrenorii de la Vocea României, alături de Pavel Bartoș

A avut un schimb de replici și cu Theo Rose

Irina Rimes nu are schimburi de replici acide numai cu Tudor Chirilă, ci și cu ceilalți colegi din emisiune. Recent, cântăreața din Republica Moldova i-a adresat lui Theo Rose o replică pe care mulți au considerat-o răutăcioasă. În momentul în care Theo Rose încerca să convingă o concurentă să aleagă echipa condusă de ea și de Horia Brenciu, Irina Rimes a spus:

”Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie? N-am înțeles…”

”Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea?! Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a fost replica lui Theo Rose.

Citește și: Tudor Chirilă a făcut publică imaginea. Cum le-a surprins pe Theo Rose și Irina Rimes, în prima zi de filmări la Vocea României

În ciuda dialogului răutăcios, între cele două nu există resentimente, iar de curând au colaborat pentru o piesă. Melodia nu a fost lansată încă oficial, dar au cântat-o recent la radio. Piesa face parte de pe coloana sonoră a filmului ”Miami Bici”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *