Cine sunt şi cu ce se ocupă părinţii lui Sebastian Dobrincu. Mama tânărului este superbă. Toată lumea spune că este sora lui

Sebastian Dobrincu, părinți model! "Am fost binecuvântat"
Cine sunt şi cu ce se ocupă părinţii lui Sebastian Dobrincu. Mama tânărului este superbă. Toată lumea spune că este sora lui

Sebastian Dobrincu, investitorul de la “Imperiul Leilor”,  cunoscut și drept cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, se laudă cu o mama despre care oamenii ar fi tentați să spună că este sora lui. Tânărul milionar le mulțumește mamei și tatălui său pentru ceea l-au învățat.

“Am fost binecuvântat cu cei mai minunați părinți, care, în simplitatea și modestia lor, au știut să îmi inspire valori morale care m-au făcut cine sunt astăzi”, spunea Sebastian Dobrincu despre părinții săi.

Mama lui Sebastian Dobrincu, mândră de cei trei copii ai ei

Carmen Dobrincu, mama tânărului milionar, are 45 de ani. Aceasta mai are încă doi copii și arată incredibil după cele trei nașteri. Foarte ușor poate fi confundată cu sora lui Sebastian.

Este mândră de toți cei trei copii ai săi și îi laudă că fiecare și-au câștigat bani de mici.

“Cei trei băieți ai mei sunt foarte muncitori și bine crescuți. Au învățat de mici că succesul vine doar prin muncă și perseverență. Fiecare dintre fii mei și-a câștigat banii de mici și au fost educați să fie politicoși.

Când era mic Sebastian nici nu se auzea din camera lui pentru că lucra toată ziua la proiectele lui. Nu avea timp pentru jocuri de copii, era preocupat de afacerile pe care le avea și de proiecte de oameni mari. Toți trei sunt foarte politicoși”, spune Carmen Dobrincu pentru click.ro.

Sebastian Dobrincu este foarte apropiat de mama lui, iar aceasta mărturisește îi fiecare zi este extrem de mulțumită de ceea ce face. Singurul lucru care o deranjează pe Carmen Dobrincu este atunci când cineva vorbește urât despre copiii săi.

“Încerc să petrecem împreună timp de calitate și să îi sprijin în ceea ce face, la fel cum fac și cu ceilalți băieți ai mei. Însă nu-mi place când cineva vorbește urât despre ei, știind cât au muncit și muncesc în viața lor.

Câteodată, la sfârșitul zilei, stau și mă gândesc că a mai trecut o zi și sunt mulțumită de ce au făcut copiii mei în ziua respectivă! Sunt fericită că sunt responsabili și că fac ceva util. Cu pași mici ajung unde trebuie. Este meritul lor”, a declarant Carmen Dobrincu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.9 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *