Cine va avea grijă de fiica Ronei Hartner, după moartea artistei. Rita are doar 15 ani: ”O să ne străduim”

Unde a ales să rămână Rita

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2023

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Franța. Au fost alături de ea sora sa, dar și fiica artistei, în vârstă de 15 ani. Mulți s-au întrebat cine va avea grijă de fiica Ronei Hartner, după moartea acesteia, iar sora ei a dat detalii în acest sens. Unde va rămâne adolescenta.

Cum și-a petrecut Rona Hartner ultimele clipe din viață

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, în Franța, înconjurată de oamenii dragi. Artista începuse de curând un tratament mai puternic, pentru metastaze, iar sora ei, Rinda, a venit din Canada pentru a fi alături de ea în ultimele zile de viață. Aceasta a fost cea care a dat vestea că Rita nu mai este și a dat detalii și despre cum și-a petrecut regretata artistă ultimele clipe de viață.

”Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Ieri (n.r. joi) dimineață după ce au venit asistentele să îi schimbe medicamentele și să vadă dacă e bine, eu m-am dus să iau o cafea, ea știa că sunt acolo și i-am zis: ‘Așteaptă-mă’. Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!”, a povestit Rinda Hartner, potrivit Click!

De ce si-a retras Rona Hartner fiica un an de la scoala 2
Rona și fiica ei, Rita Sumalya

Cine va avea grijă de fiica Ronei Hartner

Regretata artistă avea o fiică adolescentă, pe nume Rita Sumalya, din prima căsătorie. Tatăl fetei este de origine argentiniană și este tot artist, fiind stabilit în Franța. După ce au divorțat, Rona și Rocco Sedano au păstrat o legătură strânsă, de dragul fiicei lor.

Citește și: Bărbatul puternic din România cu care Rona Hartner a fost acuzată că a avut o relație: “A fost cel mai mare scandal”. Ce spunea artista despre aceste zvonuri

În ultimul an, Rona Hartner își retrăsese fiica de la școală, pentru a petrece mai mult timp cu ea. După ce s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de cancer, artista a luat decizia de a avea un an sabatic alături de fata ei, parcă presimțind că nu mai are mult timp de trăit. Acum, Rinda, sora artistei, a spus în grija cui va sta adolescenta de 15 ani, rămasă orfană de mamă.

”Rona a făcut tot ceea ce a făcut pentru fata ei. Noi o să ne străduim să o acompaniem în perioada asta dificilă și mai ales după ce o să se termine și înmormântarea atunci știm că vor ieși emoțiile la suprafață, dar o să fim alături de ea. Fata vrea să rămână aici, în Franța, unde s-a născut și are prieteni…”, a mai spus Rinda Hartner, pentru aceeași sursă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *