Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a, după moartea ei. Colecția impresionantă cuprinde peste 300 de piese

Regina Elisabeta avea în colecția sa mai multe bijuterii, printre care coroane, coliere, cercei și broșe
Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a, după moartea ei. Colecția impresionantă cuprinde peste 300 de piese

Este cunoscut faptul că Regina Elisabeta deținea o mulțime de bijuterii, foarte scumpe. Acum, după moartea monarhului, oamenii se întreabă cine va moștenii toate aceste bijuterii, fiind vorba despre o colecție de peste 300 de piese.

Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după moartea ei

Deși s-a spus că Kate Middleton, una dintre regalele preferate ale reginei Elisabeta a II-a, ar fi cea care va păstra bijuteriile luxoase ale monarhului, se pare că direcția bijuteriilor Elisabetei a II-a va avea un curs foarte diferit, scrie panoramaweb.com.

Colecție impresionantă de bijuterii a Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta avea în colecția sa mai multe bijuterii, printre care coroane, coliere, cercei și broșe. Printre cele mai luxoase bijuterii pe care le-a avut Elisabeta a II-a este o diademă care a fost dată reginei Maria de Teck în 1893, când s-a căsătorit cu George al V-lea și pe care monarhul a dat-o nepoatei sale Elisabeta a II-a în ziua nunții sale. Conform The International Business Times, bijuteriile Reginei Elisabeta sunt evaluate la 110 milioane de dolari, cu o colecție de peste 300 de piese.

Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a. Ce spune expertul în bijuteriile regalității

Prințul William și fiica sa, Prințesa Charlotte, ar fi primii moștenitori ai bijuteriilor reginei Elisabeta. Cu toate acestea, se pare că sosirea regelui Carol al III-lea va schimba soarta bijuteriilor de lux. Momentan viitorul bijuteriilor reginei Elisabeta este incert, deoarece au trecut doar trei zile de la moartea monarhului.

Potrivit lui Lauren Hiehna, expert în bijuteriile regalității, în timp ce Kate Middleton a fost una dintre preferatele reginei Elisabeta, monarhul ar fi urmat una dintre cele mai vechi tradiții și anume să lase bijuteriile următorului rege sau regină.

Bunica reginei Elisabeta a II-a a moștenit bijuteriile de la fiica ei, regina Elisabeta, și le-a lăsat Elisabetei a II-a. Acesta este motivul pentru care cel care va moșteni, el mai probabil, bijuteriile reginei Elisabeta a II-a este acum regele Charles al III-lea.

Moștenirea bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a nu este doar un gest de dragoste și admirație față de moștenitor sau moștenitoare, ci ascunde și un secret legat de finanțe. Potrivit expertului, regina Elisabeta a II-a ar prefera ca regele al III-lea să aibă bijuteriile pentru că are beneficii în ceea ce privește impozitele. Fiind o linie directă ar fi lipsită de impozitare, mai scrie sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *