Claudia Pătrășcanu a publicat mesajele de la Gabi Bădălău. Ce îi declara în timpul relației lui cu Bianca Drăgușanu: “Ești minunată”

Vezi ce mesaje primea Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău!

Claudia Pătrășcanu nu s-a mai putut abține și a făcut publice mesajele primite din partea fostului ei soț, Gabi Bădălău, după ce acesta a făcut mai multe acuzații grave la adresa ei. Printre altele, el îi spunea cântăreței că este o femeie minunată și că o vede ”mama perfectă” pentru copiii lui. Iată ce îi mai declara omul de afaceri solistei, chiar în timp ce acesta se afla într-o relație cu Bianca Drăgușanu!

Claudia Pătrășcanu, atac dur către Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o relație extrem de frumoasă, dar iată că nu toate poveștile de dragoste au un final fericit. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii minunați.

Mariajul lor, însă, a rezistat, oficial, doar șapte ani. Totuși, cei doi foști parteneri nu și-au încheiat socotelile atât de simplu, la mijloc fiind cei doi băieți ai lor, Gabriel și Nicolas.

A făcut publice mesajele primite de la fostul soț

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău durează de ceva timp, și sunt șanse slabe ca el să ajungă la final curând. După ultimele afirmații ale afaceristului la adresa solistei, spiritele s-au aprins din nou.

La auzul cuvintelor dure, Claudia Pătrășcanu nu a mai rezistat și a răbufnit pe rețelele sociale. Vedeta a făcut publice mai multe mesaje primite de la tatăl copiilor săi. Printre altele, Gabi Bădălău îi transmitea fostei sale soții că este ”unică” și ”mama perfectă”.

”Da, e mesajul tău…cel în care joci teatru ieftin și mă denigrezi fără să realizezi esențialul problemei pe care trebuie să o rezolvi! De o săptămână faci asta continuu!

Între timp, am rămas același om corect, iar adevărul iese întotdeauna la suprafață, trebuie doar să ai răbdare!”, a spus artista, pe Instagram, după ce a publicat o parte din mesajele primite de la Gabi Bădălău.

Citește și Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat celebru. Cine este Daniel Mihai, de fapt, primele declarații FOTO!

”Nu m-am schimbat cu nimic”

După ce Gabi Bădălău a aruncat din nou cu noroi în fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu a luat foc și a venit cu dovezi care să susţină faptul că bărbatul îi aduce denigrări nejustificate. Vezi ce mesaje primea solista de la tatăl băieților săi în galeria foto a acestui articol!

”Între timp, nu m-am schimbat cu nimic…sunt aceeași mamă minunată, perfectă! Dar ai uitat și de mesajul ăsta, bine că rămân negru pe alb! Acum, îmi aduci denigrări nejustificate!”, a mai precizat Claudia Pătrășcanu în mediul online.

Citește și Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă de Gabi Bădălău: “Pâine cu untură mâncam”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *