Claudia Pătrășcanu, atac dur către Bianca Drăgușanu: „A fost împărțită în toată Europa”. Acuzații grave

Claudia Pătrășcanu: ”Mi se pare normal să fi geloasă pe o femeie ca mine"

Claudia Pătrășcanu continuă seria acuzațiilor dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Cunoscuta artistă a vorbit pe larg despre scandalul dintre ele două, făcând mărturisiri total neașteptate. Cum o atacă pe blondină, dar și ce decizie a luat actuala iubită a lui Gabi Bădălău!

Claudia Pătrășcanu: “Ea are o problemă pentru Gabi le dă copiilor bani pentru școală”

Claudia Pătrășcanu o acuză pe Bianca Drăgușanu că “stă pe banii” copiilor ei. Artista se declară deranjată de faptul că blondina și-a permis să vorbească despre mama sa. De asemenea, a mărturisit că niciodată nu ar vrea să stea în același loc cu actuala iubită a fostului ei soț.

“Ea are o problemă pentru Gabi le dă copiilor bani pentru școală, ea stă pe banii copiilor mei, toată familia ei, oamenii ăia nu fac nimic. Ea și-a permis să vorbească despre mama mea, dar ea ce face?! E ultima oară când vreau să vorbesc despre asemenea om. N-am să mă pun în viața mea niciodată pe canapea cu o femeie de speța ei. Să nu uităm de unde a plecat, e o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta, a fost împărțită în toată Europa să facă prostituție, cum aș putea eu vreodată Claudia Pătrășcanu să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu, atac dur către Bianca Drăgușanu: “Au apucat-o geloziile pe mine?”

Claudia Pătrășcanu este de părere că Bianca Drăgușanu este geloasă pe ea datorită faptului că ea nu are nicio intervenție estetică.

”Mi se pare normal să fi geloasă pe o femeie ca mine, dar de luat înapoi pe Gabi nu-l mai iau niciodată în viața asta. Mi se pare normal să fi geloasă, eu n-am 120 de operații, n-am nici măcar una. La vârsta mea arăt așa natural frumoasă de la mama natură, acum sincer, a apucat-o geloziile pe mine?”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a mai declarat că Bianca Drăgușanu ar fi intrat în panică deoarece Gabi Bădălău nu a cerut-o în căsătorie până acum. Susține că blondina îl ține sub presiune pe Gabi astfel încât nu-și mai vede nici copiii.

”I-ar trebui un control medical, constat că are depresii”

Claudia Pătrășcanu mai spune că Bianca a recunoscută că ia și trei pastile anti-depresive pe zi, motiv pentru ca îi recomandă să meargă la un control medical.

”I-ar trebui un control medical, constat că care depresii. Chiar ea a recunoscut că ia și 3 pastile anti-depresive pe zi și să ne amintim de episoadele de suicid pe care le-a avut pentru domnul Bodi ca să nu o părăsească. Oamenii cu astfel de probleme sunt realmente un pericol pentru ei, dar și pentru cei din jur, un pericol al societății și al relațiilor de orice natură”, mai spune Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Citește și – Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, scandal uriaș: “Se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”. La ce au asistat copiii artistei

Ce decizie ar fi luat Bianca Drăgușanu după acest scandal cu Claudia Pătrășcanu

Potrivit aceleiași surse, Bianca Drăgușanu este foarte afectată de toate cele întâmplate. Mai mult decât atât, ar fi plâns toată noaptea. Este supărară că munca ei de peste 20 de ani în televiziune este minimalizată. S-a fi decis inclusiv să meargă la un psiholog.

Nici în plan profesional lucrurile nu ar merge bine pentru Bianca. Mai multe firme cu care colaborează ar fi anunțat-o că vânzările au început să scadă în urma scandalului în care este implicată. De asemenea, își face griji și pentru faptul că Sofia ar putea vedea toate aceste lucruri peste ani.

Astfel, Bianca Drăgușanu ar fi decis îngroape securea războiului și vrea să fie ultima dată când îi permite Claudiei Pătrășcanu să vorbească despre ea. De asemenea, este de părere că artista trebuie să își asume fiecare cuvânt pe care l-a spus la adresa ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.3 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *