Claudia Preduca, make-up artist, ne spune totul despre machiajul îndrăzneț, cu ștrasuri și fard metalic. Cum menținem strălucirea pe ten EXCLUSIV

„Fardul de ochi metalic arată cel mai bine când este aplicat cu degetul”
Claudia Preduca, make-up artist, ne spune totul despre machiajul îndrăzneț, cu ștrasuri și fard metalic. Cum menținem strălucirea pe ten EXCLUSIV

Există multe tendințe care ne pot scoate din zona de confort și ne pot face să arătăm excepțional indiferent de eveniment. În acest sezon s-a pus accentul pe eyelinerul alb, strălucirea de pe ten, fardul de ochi metalic, nuanțele neon și multe altele. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a vorbit despre acestea, explicând cum am putea să le încercăm.

Claudia Preduca, make-up artist, sfaturi prețioase pentru un machiaj ca la carte

Machiajul ne ajută să fim cât se poate de creative, astfel că putem să ieșim din zona de confort folosind câteva ștrasuri sau fard de ochi metalic. De asemenea, există o tehnică foarte interesantă și pentru buze, părând că am fi servit un pahar de vin înainte. Nu trebuie să uităm nici de nuanțele neon, care ne oferă un look mai vesel.

Ego.ro: Bună, Claudia! Am observat că se poartă ștrasurile, în machiaj. Cum le aplicăm și cum facem pentru a le menține mai multe ore?

Claudia Preduca: Există și lipici special pentru a lipi diferite obiecte pe față, însă pentru ștrasuri este de ajuns un lipici de gene. Punem lipici de gene într-o cantitate mică în zona unde vrem să aplicăm ștrasul și îl fixăm. Asta e tot, atât de simplu.

Cum menținem strălucirea pe ten

De asemenea, se menține strălucirea pe ten, mai ales sub sprâncene, pe nas și pomeți. Cum procedăm cu această tehnică?

Claudia Preduca: Pentru a menține strălucirea pe ten, în primul rând contează fondul de ten folosit, vom alege unul glowy, iar pentru restul trăsăturilor, ne folosim de un iluminator, de preferat lichid.

Eyelinerul alb a revenit în atenția tuturor. Ce ne recomanzi în acest sens?

Claudia Preduca: Îmi place foarte mult eyelinerul alb și cel colorat, iubesc tot ceea ce iese din zona noastră de confort. Este însă greu de găsit un eyeliner alb care să fie foarte pigmentat, de aceea eu apelez la culori sfx cremoase pe care le setez apoi cu un fard alb.

Claudia Preduca, make-up artist
Claudia Preduca, make-up artist

Cum aplicăm fardul de ochi metalic

Cum ne folosim de fardul de ochi metalic? Cum trebuie să fie aplicat?

Claudia Preduca: Fardul de ochi metalic arată cel mai bine când este aplicat cu degetul, va fi mult mai strălucitor, dar dacă totuși dorim să-l aplicăm cu pensula, recomand să dăm cu spray de fixare pe pensulă înainte să aplicăm produsul.

La buze, există o tendință către a folosi produs doar pe mijloc, pentru a părea ca și cum am fi băut vin. Ce sfaturi ai cu privire la această tehnică?

Claudia Preduca: Iubesc această tehnică și o folosesc destul de des. Pur și simplu adăugăm un ruj roșu/roz doar în centrul buzelor, pe care îl voi difuza cu degetul sau cu o pensulă. Mie îmi place să aplic și gloss peste.

Ce tendință ți se pare inedită pentru finalul verii? Ce ar trebui neapărat să încercăm?

Claudia Preduca: Cred că tendința mea preferată sunt machiajele în nuanțe neon. Știu că nu sunt atât de abordate, însă eu le iubesc.

Ce tendință ți se pare cel mai greu de abordat și de care ar trebui să ne ferim? Uneori, nu totul arată ca în revistele de modă.

Claudia Preduca: Nu consider că există vreo tendință de care ar trebui să ne ferim, într-adevăr ce arată bine pe cineva s-ar putea ca pe mine să nu arate bine. Dar consider că trebuie să încercăm prima dată pentru a ști dacă o putem folosi în continuare sau nu.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.