Cleopatra Stratan, imagini superbe din intimitate. S-a afișat așa cum doar Edward Sanda o vede FOTO

Fanii au copleșit-o cu aprecieri

Scris de: Daoud Andra

10 Mar. 2024

Cleopatra Stratan este foarte activă pe rețelele de socializare, iar din când în când, își surprinde fanii cu imagini foarte îndrăznețe. De curând, soția lui Edward Sanda s-a fotografiat în pat și a primit o mulțime de reacții din partea celor care o urmăresc.

Cleopatra Stratan, fotografie din intimitate

Atunci când nu se ocupă de muzică, fiica lui Pavel Stratan ține legătura permanent cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Cleopatra a publicat recent o fotografie din intimitate, iar cei care o urmăresc au fost de-a dreptul cuceriți. Tânăra cântăreață s-a fotografiat în pat, purtând doar o cămașă albă, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi.

Artista a pus în descriere un citat dintr-o piesă a tatălui ei: ”Ești frumoasă tu de la natură, ori natura este ea frumoasă de la tine?” Cei care o urmăresc pe Instagram i-au transmis complimente și urări de Ziua Femeii, în comentarii. ”La mulți ani, Cleo, de Ziua Femeii”, ”Frumusețe rară”, ”Superbă”, ”Frumusețe”, ”Te ador” – au fost câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.

Citește și: Internauții nu și-au putut lua privirea de la decolteul ei. Cleopatra Stratan, senzuală în costum de baie. Imaginea din piscină face furori

Imaginea cu care Cleopatra și-a cucerit fanii

Cum s-au îndrăgostit Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra și Edward formează un cuplu de când erau adolescenți, iar în anul 2021 s-au și căsătorit. Anul trecut, cei doi au participat împreună la America Express și și-au pus relația la încercare. Fiica lui Pavel Stratan a povestit, la un moment dat, cum s-a îndrăgostit de soțul ei și de ce a ales să își întemeieze o familie cu el la o vârstă foarte tânără. Artista abia terminase liceul când s-a căsătorit cu alesul ei.

Citește și: Asta e suma reală! Câți bani au câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express. Mulți români nu iau atât într-un an

”Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu știam cine este când s-a lansat prima dată. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Randi și Ioana Ignat seamănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei cântă și Edward și Ioana sunt cei care joacă, apoi am văzut numele lor. Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mamă, ce tare… Am făcut cunoștință, eram o pitică. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata… Eu credeam că Ioana Ignat și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă…”, a spus Cleopatra Stratan în podcastul Alexandrei Ungureanu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *