Asta e suma reală! Câți bani au câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express. Mulți români nu iau atât într-un an

Au rezistat trei săptămâni în concurs

Scris de: Daoud Andra

09 Nov. 2023

Asta e suma reală! Câți bani au câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express. Mulți români nu iau atât într-un an

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt prima echipă care a părăsit competiția America Express. Cei doi au rezistat în show trei săptămâni, timp în care au reușit să adune o sumă consistentă, deși nu sunt cei mai bine plătiți concurenți. În ediția de miercuri, ei au plecat acasă și, chiar dacă nu au avut șanse la marele premiu de 30.000 de euro, tot au câștigat bani frumoși.

Cu cât au fost plătiți Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rezistat doar trei săptămâni în competiția America Express. Cei doi au fost eliminați din concurs în ediția de miercuri, 8 noiembrie, după ce au mai primit o șansă. Soții Sanda au intrat la cursa pentru ultima șansă și în prima săptămână a reality show-ului și au fost la un pas de eliminare, după ce au ajuns ultimii la Irina. Atunci au avut noroc, pentru că soarele folosit pe post de totem din cutie a fost verde și au mers mai departe.

De data aceasta, Cleopatra și Edward nu au mai avut la fel de mult noroc. Au terminat ultimii cursa pentru ultima șansă, iar soarele a fost roșu, motiv pentru care au fost nevoiți să părăsească competiția. Potrivit informațiilor din presă, cei doi s-au întors acasă cu 9.000 de euro după emisiune. Pentru fiecare săptămână de competiție, fiecare dintre ei ar fi încasat câte 1.500 de euro. La final, așadar, Cleopatra a adunat 4.500 de euro și soțul ei tot atât.

Citește și: Pe Cleopatra Stratan o știe toată lumea, însă cine este mama vedetei? Motivul pentru care nu apare la TV

concurenti america express
Cleopatra și Edward au rezistat trei săptămâni în competiție

Amenințați cu arma înainte de a fi eliminați

Echipa formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dar și cameramanul și reporterul care îi însoțeau au trecut prin clipe de groază cu o zi înainte de cursa pentru ultima șansă. Cei patru se aflau într-o dubă care îi ducea la hotel, în momentul în care au fost atacați de motocicliști înarmați. Jaful a avut loc seara târziu, chiar când mașina lor a parcat în fața hotelului.

Reporterița echipei, Adriana, a suferit un șoc puternic, după ce a fost amenințată cu pistolul și i s-a cerut telefonul. Cleopatra apucase să coboare din mașină și s-a urcat imediat înapoi. Cu toții au fost marcați de cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât s-a auzit și un foc de armă. Edward Sanda a suferit un atac de panică.

Citește și: Anunțul făcut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după doi ani de căsnicie. Fanii au fost luați prin surprindere de acest mesaj

Atacul a luat prin surprindere chiar și echipa de securitate care îi însoțea. Totul s-a întâmplat atât de repede, încât aceștia nu au avut timp să intervină.

”Am mers după ei, pe unul l-am recunoscut pentru că avea o rană sângerândă de la arma fast-response. Am dat declarații la poliție și ne-am dus înapoi la hotel”, a povestit unul dintre membrii echipei de securitate a show-ului.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *