Clipe de groază pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Echipa America Express, atacată cu pistoale: “Pe unul l-am recunoscut”

Au trăit momente de coșmar!
Clipe de groază pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Echipa America Express, atacată cu pistoale: “Pe unul l-am recunoscut”

În ediția din 7 noiembrie, de la America Express, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost la un pas să fie uciși în Columbia. Mașina lor a fost înconjurată de motocicliști înarmați, care au început să tragă focuri de armă. Din fericire, echipa de securitate a show-lui de la Antena 1 a intervenit la timp.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas să fie împușcați la America Express

Cleopatra Stratan (21 de ani) și Edward Sanda (26 de ani) au trăit șocul vieții lor în ediția cu numărul 14, din sezonul 6 de la „America Express”. Seara, când cei doi concurenți se îndreptau spre cazarea oferită de prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, împreună cu echipa lor de filmare, mașina acestora a fost atacată de mai mulți motocicliști înarmați, chiar în fața hotelului.

În câteva secunde, situația a devenit una dramatică și s-au auzit focuri de armă. Reporterița emisiunii, Adriana, a fost amenințată cu pistolul la cap de către unul dintre motocicliști, care i-a cerut să-i dea telefonul. De frică, aceasta i l-a cedat imediat.

foto: captură Antena 1

Cleopatra Stratan nu apucase încă să se dea jos din mașină, iar Edward Sanda a reușit să o tragă pe solistă înapoi în mașină.

Reporterița emisiunii a fost amenințată cu pistolul la cap

„Noi am ajuns pe la ora 9 jumate – 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale!

A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul la cap. I-a zis: >, Iar ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine pe Cleopatra, ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol. Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a povestit Edward Sanda, îngrozit de cele petrecute.

Citește și: Cu ce se ocupă de fapt Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu. Cei doi fac echipă la America Express 2023

Când a revenit în mașină, reporterița a izbucnit în plâns, acoperindu-și fața cu palmele.

foto: captură Antena 1

Ce a spus echipa de securitate

„Am mers după ei, pe unul l-am recunoscut pentru că avea o rană sângerândă de la arma fast-response. Am dat declarații la poliție și ne-am dus înapoi la hotel”, a povestit unul dintre membrii echipei de securitate ai show-ului.

Cleopatra și Edward au fost nevoiți să rămână în mașină, până când echipa de securitate a show-ului le-a permis să intre în hotel.

„Eram șocați. Am ajuns în hotel, am vorbit cu producția, toată lumea era șocată, nu se aștepta nimeni la chestia asta. Ne pare rău pentru echipa care a fost amenințată direct, dar trauma asta o să rămână pentru totdeauna”, a adăugat și Cleopatra Stratan.

Citește și: Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express sezonul 6. Cum au ajuns celebre, de fapt

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *