Cu ce se ocupă de fapt Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu. Cei doi fac echipă la America Express 2023

Cătălin este al doilea copil al familiei Țociu

Scris de: Daoud Andra

07 Nov. 2023

Cu ce se ocupă de fapt Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu. Cei doi fac echipă la America Express 2023

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, fac echipă la America Express în acest sezon. Cei doi se bucură de multă simpatie din partea telespectatorilor și, până în această etapă a competiției, se descurcă excelent pe Drumul Soarelui. Dacă tatăl său a făcut o carieră în televiziune, Cătălin Țociu a ales cu totul altă meserie. Cu ce se ocupă fiul comediantului.

Ce meserie are Cătălin Țociu de la America Express

Una dintre cele nouă echipe care au pornit în aventura America Express din acest sezon este formată din Romică Țociu și fiul său, Cătălin. Cei doi sunt extrem de competitivi și se bucură de simpatia telespectatorilor. Cătălin este cel de-al doilea copil al familiei Țociu și s-a născut la 10 martie 1985. Tânărul nu i-a călcat pe urme tatălui său, ci a ales o cu totul altă meserie. Fiul actorului este pasionat de domeniul culinar și a făcut studii în gastronomie, pentru a-și deschide o afacere.

”Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.”, a explicat Cătălin Țociu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6. Meseria pe care trebuia să o practice, de fapt

Cine este și cu ce se ocupă Cătălin Țociu, de la America Express sezonul 6
Romică Țociu și fiul său, Cătălin

Romică Țociu, despre fiul său: ”A fost busola mea”

Emisiunea America Express s-a filmat începând cu luna mai, iar filmările au durat două luni. Difuzarea ei a început în luna septembrie, iar concurenții pot retrăi adrenalina din America de Sud, în același timp cu telespectatorii. Romică Țociu a vorbit, într-un interviu pentru Playtech Știri, despre cât de dificil a fost să facă față tuturor probelor. Comediantul a recunoscut că și-a dorit la un moment dat să renunțe, însă fiul său i-a dat putere și l-a convins să meargă mai departe.

“Când revăd întâmplările, prin ce am trecut, e un sentiment extraordinar! Nu știu cum am avut puterea să trec prin acele probe și cum am putut să le duc până la capăt. A fost o experiență extraordinată.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată iubitul Iuliei Albu. Cei doi fac echipă la America Express 2024

Știam de la început că este cam grea, dar acolo s-a înmulțit greul cu 10. Proba cu blugii a fost o bombă! Ajunsesem la grămada aceea cu blugi, mi-a trecut prin minte că vom face niște blugi, dar nu să îi îmbrăcăm și să îi purtăm toata ziua. A fost atât de îngrozitor, dar nu aveam ce să facem. La un moment dat, nu mai aveam respirație.

Noroc cu Cătălin. El a fost busola mea. Eu am mai înjurat, el a fost calm. Dacă nu devii echipă, nu poți să duci la capăt toate provocările. Acum e doar începutul, dar nu știți ce va fi! Au fost momente când am vrut să renunț, jur! Nu doar eu, dar sunt alții mai tineri decât mine și i-au lăsat nervii imediat!”, a declarat Romică Țociu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *