Pe Cleopatra Stratan o știe toată lumea, însă cine este mama vedetei? Motivul pentru care nu apare la TV

Cum se înțelege Cleopatra cu mama ei

Scris de: Daoud Andra

01 Nov. 2023

Pe Cleopatra și Pavel Stratan îi cunoaște toată România. Cei doi au lansat piese, atât separat, cât și împreună, iar Cleopatra a fost de mică în lumina reflectoarelor. Mama ei și soția lui Pavel Stratan este însă o persoană discretă, care a preferat să stea departe de lumea mondenă. Cu ce se ocupă mama Cleopatrei și ce relație are artista cu ea.

Cu ce se ocupă mama Cleopatrei Stratan

Pavel Stratan și-a îndrumat copiii, pe Cleopatra și pe fratele ei, Cezar, încă de la vârste fragede către muzică. Ambii copii au moștenit pasiunea pentru acest domeniu de la tatăl lor și au cochetat cu muzica încă de când aveau câțiva ani. Mama lor, pe de altă parte, are o meserie care nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Rodica Stratan a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să îi lase pe soțul și pe copiii ei să se facă remarcați în domeniu. Soția lui Pavel Stratan este de profesie inginer și iubește meseria pe care o are. Pe lângă job, femeia s-a dedicat trup și suflet familiei și creșterii copiilor. Rodica Stratan apare rar în public, iar una dintre ocaziile în care a fost văzută alături de familie a fost la nunta fiicei sale.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să devină părinți. “Facem și noi o păpușă. Ne dorim” VIDEO EXCLUSIV

În fotografiile din ziua cununiei Cleopatrei cu Edward Sanda, Rodica Stratan este o prezență discretă. Femeia a fost alături de fiica și de ginerele său și i-a susținut în decizia de a-și întemeia o familie.

”Foarte multă lume întreabă: dar unde-i mama copiilor? Asta este decizia ei, să nu apară, însă mereu ne susține”, spunea Pavel Stratan, în urmă cu ceva timp, la Pro TV.

Pe Cleopatra Stratan o știe toată lumea, însă cine este mama vedetei. Motivul pentru care nu apare la TV
De la stânga la dreapta: mama lui Edward Sanda, mama Cleopatrei, Edward, Cleopatra, Pavel Stratan, tatăl lui Edward și fiica lui cea mică

Cleopatra Stratan, despre mama ei

Artista respectă dorința mamei sale de a sta departe de rețelele de socializare. Cu toate acestea, atunci când sunt ocazii speciale, postează fotografii cu ea în mediul online și îi dedică mesaje de suflet. În urmă cu ceva timp, Cleopatra a publicat o fotografie cu ea și mama sa și a scris în dreptul ei:

”Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami!”

Citește și: Anunțul făcut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după doi ani de căsnicie. Fanii au fost luați prin surprindere de acest mesaj

Fiica lui Pavel Stratan a vorbit și în diverse interviuri despre relația cu părinții ei. Mulți au presupus că nu are o relație atât de bună cu mama sa cum are cu Pavel Stratan. Cleopatra a ținut să dezmintă aceste zvonuri și a declarat, într-un interviu, că ambii părinți sunt alături de ea în egală măsură și o susțin în tot ce își dorește să facă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *