Cleopatra Stratan, mesaj emoționant în public pentru soțul ei. Ce surpriză uriașă i-a pregătit lui Edward Sanda

Edward Sanda împlinește pe 11 iulie vârsta de 25 de ani
Cleopatra Stratan, mesaj emoționant în public pentru soțul ei. Ce surpriză uriașă i-a pregătit lui Edward Sanda

Este o zi importantă în cuplul Edward Sanda – Cleopatra Stratan. Tânărul artist împlinește astăzi vârsta de 25 de ani, iar soția sa i-a făcut o surpriză încă de la miezul nopții.

Cleopatra Stratan, surpriză pentru Edward Sanda. Cum l-a surprins la ora 12 noaptea

Cleopatra Stratan a transmis un mesaj emoționant pentru Edward Sanda la ora 12 noaptea. Cântăreața a publicat o fotografie cu ei doi în avion, în timp ce se sărutau. În dreptul imaginii, Cleopatra a scris și un scurt text, special pentru ziua de naștere a soțului său, Edward Sanda.

”La mulți ani soțul meu scumpilicios și iubit. Te iubesc mai mult decât orice”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul imaginii cu ea și Edward Sanda.

A doua surpriză a Cleopatrei Stratan pentru Edward Sanda

Surpriza de la miezul nopții nu a fost singura din partea Cleopatrei Stratan pentru Edward Sanda. Tânăra i-a pregătit și un tort cu ajutorul soției lui Valentin Sanfira. Aceasta l-a așteptat pe Edward Sanda în parcare cu un tort comandat de către soția sa.

Cleopatra Stratan surpriză Edward Sanda
Cleopatra Stratan surpriză Edward Sanda

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în 2021

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să devină soț și soție în vara anului trecut. Cei doi au transmis că în curând vor să facă și cununia religioasă, la Chișinău. Apoi urmează petrecerea cea mare. Totodată, Cleopatra și Edward își doresc copii. Artista a declarat că își va susține copiii în tot ceea ce ei vor face.

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întotdeauna”, spunea Cleopatra Stratan.

Cum se înțelege Edward Sanda cu tatăl Cleopatrei Stratan

Edward Sanda a dezvăluit că nu i-a fost teamă să se apropie de Cleopatra Stratan. Artistul s-a înțeles foarte bine cu Pavel Stratan încă de la începutul relației cu fiica lui.

„Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni. Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio la Famous Production. Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică”, a spus Edward Sanda pentru ego.ro.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.