Edward Sanda, supravegheat de tata-socru până în ziua nunții: „A presimțit că o să fie ceva” EXCLUSIV

Edward și Cleopatra Stratan s-au căsătorit anul trecut. În ce afacere și-au investit banii

Nu mai este pentru nimeni un secret că Pavel Stratan a ținut-o tot timpul sub observație pe fiica lui, chiar și în perioada în care doar era iubita lui Edward Sanda. Această atenție deosebită a făcut ca artistul să conștientizeze, poate, chiar și înaintea celor doi îndrăgostiți, că sunt meniți să fie împreună și că sunt suflete pereche. Edward Sanda ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre tatăl soției lui, dar și despre frumosa poveste de dragoste pe care o trăiește altături de solista Cleopatra Stratan.

”Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început”

Pavel Stratan a mărturisit în repetate rânduri că, până la vârsta de 18 ani, Cleopatra Stratan este sub atenta lui observație și că până la majorat îi va fi mereu prin preajmă, sau o va lăsa să iasă doar în compania unor prieteni în care o să aibă încredere deplină. În seara în care a devenit majoră, Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă și își făcea deja planuri de căsătorie cu iubirea vieții ei, Edward Sanda.

Acum, la aproape un an de la nuntă, cei doi ne-au mărturisit că, încă de la începutul relației, Pavel Stratan „a mirosit” dragostea dintre ei și, după ce a căpătat încredere în Edward îi lăsa să se vadă singuri pentru a se putea cunoaște mai bine.

„La început, erau mai mult întâlniri legate de jobul nostru. Ne vedeam la studio, la emisiuni, filmări, etc. Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva între noi, dar nu stătea în permanență cu noi”, a povestit Edward în exclusivitate pentru EGO.ro.

De altfel, tânărul mărturisește că, deși era conștient de faptul că Pavel îl ține sub observație, nu i-a fost deloc teamă să se apropie de Cleopatra și să își dorească să o cunoască mai bine.

„Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni. Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio la Famous Production. Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică”, a mai completat artistul.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor

În luna august, cei doi vor aniversa primul an de căsnicie, însă pentru Cleopatra și Edward pare că nici nu s-a încheiat luna de miere.

„Atmosfera la noi în casă este normală, naturală, firească, frumoasă și plină de iubire! Sincer, nu simțim că suntem din două zone diferite!”, ne-a povestit Cleopatra Stratan despre cum este traiul sub același acoperiș dintr-un maramureșan și o moldoveancă. „De când ne-am căsătorit nu s-a schimbat nimic. A ba, DA. Acum suntem mult mai fericiți”, a completat-o Edward pe soția lui.

S-au lansat în afaceri

În timp ce toată lumea îi întreabă când vor face următorul pas și vor mări familia, cei doi mărturisesc că își doresc să fie părinți tineri, însă în același timp vor să se bucure cât mai mult unul de celălalt și să facă lucruri mărețe împreună. Așa că, de curând, pe lângă colaborările muzicale, cei doi s-au lansat în afaceri. Au lansat împreună primul lor brand de haine, astfel încât acum dressingul lor chiar a devenit neîncăpător.

„Sincer, nu ne certăm pe dressing. Avem loc pentru hainele ambilor. Și suntem pasionați de haine amândoi. Chiar ne-am lansat recent o colecție de haine împreună, „Cledwtii”. Acest brand a luat naștere din dorința noastră de a împărtăși cu lumea pasiunea noastră pentru orice înseamnă creație. Da, facem muzică și la asta ne pricepem cel mai bine, dar de când nu îl mai așteptăm pe Ghiță, seara, la portiță, am reușit să dăm naștere acestui proiect.

Sperăm ca oamenii să îl iubească la fel de mult pe cât o facem noi. Am pus suflet în asta și am realizat cele mai frumoase produse, am ales cu multă atenție texturile, culorile și imprimeurile, ne dorim ca articolele Cledy să rămână cu oamenii cel puțin o veșnicie”, au mai declarat cei doi pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *