Clipe de panică pentru Anca Serea! Și-a întrerupt brusc vacanța, după ce fiica ei a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență: „Cât de prețioasă e sănătatea”

Anca Serea: „Sarah a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență”

Scris de: Daoud Andra

10 Feb. 2023

Anca Serea și Adi Sînă și-au întrerupt brusc vacanța, pentru că una dintre fetele lor a trebuit să fie operată. Sarah a ajuns de urgență la spital, pentru o intervenție care nu a mai putut fi amânată. Operația s-a terminat cu bine, iar acum Anca Serea a povestit prin ce a trecut în ultimele zile.

Anca Serea a ajuns din vacanță la spital cu fiica ei

Viața cu 6 copii este plină de provocări, iar Anca Serea și Adi Sînă află acest lucru în fiecare zi, din proprie experiență. Recent, cei doi au plecat într-o vacanță la munte, alături de 4 dintre copiii lor, dar au fost nevoiți să se întoarcă urgent acasă. Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă, iar mama ei i-a fost alături.

La scurt timp după ce adolescenta a fost operată, mama ei a transmis un mesaj, prin intermediul rețelelor sociale. Anca Serea s-a fotografiat alături de fiica ei, căreia i-a dus un buchet de flori la spital și a scris în dreptul imaginilor:

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a apelat la psiholog: „A fost greu” VIDEO EXCLUSIV

„Bun găsit, prieteni dragi. Poate mulți dintre voi ați observat din stories pe care le-am postat că vacanța familiei s-a încheiat brusc, fiind nevoiți sa revenim acasă mai repede decât ne doream. Motivul a fost că Sarah a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, care nu suporta amânare… Am înțeles ieri, încă o data, cât de prețioasă este sănătatea noastră și a celor dragi, cât de important este fiecare moment pe care îl trăim și pe care ar trebui să îl prețuim la maxim.

Nu dorim sa intrăm în foarte multe detalii, Sarah este bine acum, mulțumesc lui Dumnezeu și în special medicilor minunati care au fost mai mult decât prompți în rezolvarea cazului și alături de noi familia cu multe informații și compasiune. În astfel de momente înțelegem mai clar ca niciodată că nu mai conteaza nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agățăm zilnic, ci doar binele persoanei dragi. Aveți grijă de voi și de cei dragi, viața este atât de scurtă! Sarah, ai fost foarte curajoasă.”

Citește și: Cu ce fobie se confruntă Anca Serea. Vedeta a mărturisit că are această problemă de cel puțin 10 ani VIDEO EXCLUSIV

Clipe de panică pentru Anca Serea
Anca Serea, alături de fiica ei, la spital

Anca Serea, despre viața cu 6 copii

Sarah și David sunt cei mai mari copii ai Ancăi Serea și provin dintr-o relație anterioară. Tatăl lor a murit în anul 2010, iar vedeta și-a refăcut ulterior viața alături de Adrian Sînă. Cei doi au mai făcut împreună încă 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În prezent doar 5 dintre copiii familiei mai locuiesc acasă, pentru că David, fiul cel mare al prezentatoarei, a plecat la studii în Olanda.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Anca Serea spunea că nu mai simte greutățile, pentru că aceasta este normalitatea pentru ea în prezent.

„Cum să mă descurc? Mulțumesc, foarte bine! E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă.”, spunea Anca Serea, la finalul anului trecut, pentru revista Viva!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *