Motivul pentru care Anca Serea a apelat la psiholog: „A fost greu” VIDEO EXCLUSIV

"M-a dus el de mânuță. Simțeam că n-o să reușesc"
Motivul pentru care Anca Serea a apelat la psiholog: A fost greu VIDEO EXCLUSIV

Anca Serea s-a luptat cu o mulțime de gânduri în vara anului 2021. Din cauza unei schimbări în familie, cunoscuta prezentatoare TV a ajuns la psiholog pentru a se putea liniști. David, fiul ei cel mare, a mers cu ea.

Motivul pentru care Anca Serea a apelat la psiholog: „M-a dus el de mânuță. Simțeam că n-o să reușesc”

Anca Serea a trecut printr-o perioadă grea din cauza faptului că fiul ei cel mare, David, a ales să plece la studii în străinătate. David studiază filozofia în Olanda, iar gândul că va fi departe de ea i-a provocat o tristețe și o îngrijorare enormă Ancăi Serea. În cadrul emisiunii Ego Life, vedeta a povestit prin ce a trecut. Fiul ei, David, a decis să meargă cu ea la psiholog pentru a o ajuta să treacă mai repede peste perioada dificilă și să nu mai aibă tot felul de gânduri și temeri.

“Asta am simțit și eu (n.r. un gol după plecarea fiului în Olanda). Vara trecută David a trebuit să meargă la studii, a ales el să plece în Olanda să facă filozofie., deci nu eram pregătită deloc. Am crezut că o să fiu pregătită, ziceam e ditamai băiatul, are un metru 97, e bărbat, adică sigur n-o să-mi fie greu. S-a întors, e și astăzi acasă și m-am gândit la toate prostiile pe lume, realități cu care ne confruntăm cu toții, de la droguri, la relații nesănătoase, la o cheltuială excesivă…

Am zis că este o libertate pe care el a avut-o acasă, dar a fost genul de copil, mulțumesc lui Dumnezeu, foarte liniștit, și-a ales cu grijă prietenii,  care a fost într-un mediu sigur pentru bine, pentru el. (…) Crede-mă că am ajuns să merg la psiholog cu el. M-a dus el de mânuță. Simțeam că n-o să reușesc. Am avut o vară groaznică. Visam urât. Am zis că sigur o să se întâmple ceva și o să mă cheme și o să-l găsesc nu știu unde…”, a povestit Anca Serea.

Anca Serea a apelat la psiholog. David a mers cu ea
Anca Serea a apelat la psiholog. David a mers cu ea

Cum au copiii Ancăi Serea grijă de ea

Copiii cei mari ai Ancăi Serea cunosc fricile mamei lor, astfel că o protejează ori de câte ori sunt plecați de acasă. Atât David, cât și Sarah se asigură că au o comunicare foarte bună cu mama lor astfel încât ea să nu își mai facă multe griji.

“A avut o grijă de mine, să fie conectat tot timpul, mă suna destul de des, îmi spunea unde e, ce a făcut la școală. Și cu Sarah, cea de 15 ani, la fel. Au avut grijă de mine (n.r. copiii ei)”, a mărturisit Anca Serea.

“E firesc, dar nu dusă către extrem. Acolo este o barieră foarte fină. Cu siguranță da (n.r. că îi încarcă pe copii cu fricile ei)”, i-a spus Andrei Voicu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *