Coafuri care rezistă pe ploaie. Ce stil trebuie neapărat să încerci, este ușor și rapid de făcut

Vei fi gata în doar câteva minute

În zilele ploioase nu este deloc indicat să petreci zeci de minute cu ondulatorul în mână pentru bucle perfecte deoarece umezeala le va strica. Ce coafură poți face să reziste pe ploaie? Vei vedea mai jos câteva idei.

Coafuri care rezistă chiar și atunci când plouă. Ce poți alege

În zilele ploioase încearcă coafuri care lucrează cu structura naturală a părului. Spre exemplu, poți opta pentru împletituri sau cocuri care mențin șuvițele sub control.

Cocul înalt – este un mod de a-ți prinde părul foarte eficient în zilele în care plouă, iar umiditatea din aer este foarte ridicată. Părul va fi perfect strâns, fără ca forma lui să fie afectată de apă. Cum să faci? Prinde-ți părul cu un elastic într-o coadă înaltă și răsucește apoi coada și înfășoar-o în jurul bazei sale, fixând vârful sub elastic. Poți pulveriza și puțin fixativ apoi.

Împletituri – cozile împletite aparent neglijent sunt perfecte pentru zilele când vremea este urâtă. Orice ai face, părul tău va arăta cumva răvășit, însă ploaia nu va afecta împletitura. Strânge tot părul într-o coadă pe o parte și împletește-l în trei sau în coadă de pește. Prinde-l cu un elastic rezistent de culoarea părului, apoi foloseşte mânerul ascuţit al unui pieptene pentru a lărgi uşor împletitura şi a-i da volum.

Vezi și – Coafura care întinerește. Trucul banal folosit de Thalia cu efect de lifting. Așa reușește să arate fabulos la 51 de ani

Cum să folosești o eșarfă în coafura ta

Coafură cu o bentiță sau cu o eșarfă – un astfel de accesoriu îți va proteja părul de ploaie și de temperaturile scăzute. Alege o eșarfă subțire pe care să o legi pe cap asemenea unei bentițe. Prinde-ţi apoi părul într-o coadă pe o parte, incluzând şi cele două capete lungi ale eşarfei în coadă. Poţi folosi, de asemenea, şi o bentiţă care imită eşarfa.

Coroana împletită – dacă ai părul lung, o împletitură sub formă de coroană, este o alegere perfectă pentru zilele în care plouă. Așa îți vei ține părul aranjat, fără să fie afectat de umiditate.

Coadă înaltă, răvășită – o coadă prinsă sus, făcută aparent neglijent, este o soluție de urgență și de mare ajutor în zilele în care nu ai nicio idee. Tot ce ai de făcut este să îl prinzi bine, fără a-l netezi ulterior.

Acum, cu aceste cinci idei, știi ce poți face cu părul tău în zilele în care plouă. În doar câteva minute vei fi gata!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *