Coafuri la modă în 2023. S-au stabilit culorile și tunsorile pentru acest an. Ce se poartă și ce e demodat

Ce coafuri se poartă în 2023.
Coafuri la modă în 2023. S-au stabilit culorile și tunsorile pentru acest an. Ce se poartă și ce e demodat

În timp ce coafurile din 2022 s-au concentrat pe tunsori simple și culori naturale, coafurile în tendințe pentru 2023 aduc un plus de îndrăzneală și noutate. Fie că este reverse balayage su bob pixie, cel mai important lucru este, desigur, că noile coafuri flatează trăsăturile feței. Iată câteva dintre cele mai tari look-uri care vor fi foarte populare de la anul.

Coafuri la modă în 2023. Care sunt noile tendințe

Ce se poartă și ce e demodat, poți afla din materialul următor!

Tunsori medii și bucle naturale

Nu poți alege între părul lung și cel scurt? Sau poate te-ai săturat deja să porți mereu părul scurt și plictisitor? Atunci avem vești bune pentru tine. În 2023 tunsorile medii, la baza umerilor sărbătoresc o mare revenire și sunt una dintre cele mai tari tendințe pentru 2023. Această tunsoare este foarte lăudată pentru că este foarte vresatilă și se potrivește la o varietate de fizionomii. Părul este tăiat exact până la claviculă, iar secțiunea din față este de obicei puțin mai lungă decât cea din spate. Lungimea de tranziție face din această tunsoare un adevărat polivalent și permite multe opțiuni de styling. Fie că vrei un aspect elegant, bucle lejere sau un coc elegant, nu există limite pentru imaginația ta.

Tunsori drepte

Din 2023 vor din nou la modă tunsorile fără vârfuri filate. Părul tuns cu precizie la o singură lungime va fi tot mai vizibil în lunile următoare și, prin urmare, o coafură importantă din tendințele 2023. Tunsoarea dreaptă pare să fie deja preferată de o mulțime de fashioniste și este deosebit de modernă. După cum am menționat deja, părul este tuns pe lungime dreaptă și se evită orice efect de filare. Spre deosebire de alte coafuri moderne, aceasta este potrivită pentru a fi purtată în fiecare zi și este un clasic atemporal. Datorită tăieturii precise, aspectul se potrivește fiecărei femei și face ca fața să pară mai îngustă.

Coafuri la modă în 2023. Ce se poartă

Tunsori cu breton

Bretonul versatil revine în tendințele coafurilor din 2023. Bretonul lung, lateral, este considerat chiar un trend de referință atât pentru 2022, cât și pentru 2023. Văzut la anumite prezentări de modă pentru sezonul toamna-iarnă 2022/2023, acest stil de breton poate fi coafat într-o varietate de stiluri. Revine la modă și bretonul cu vărfuri inegale, care sculptează pomeții și avantajează în special femeile cu fața rotundă.

Dacă vrei să încerci un look nou, poți opta pentru acest trend. Tăierea bretonului nu este un lucru banal și poate schimba foarte mult estetica feței.

Micro bob

Coafurile bob în toate variantele imaginabile aparțin tendințelor clasice, iar bobul alungit va rămâne pentru totdeauna un trend de referință în coafură. Dar în următoarele luni, bobul alungit se va confrunta cu o concurență puternică, pentru că micro bob-ul este coafura în tendințe pentru 2023. Look-ul modern s-a văzut peste tot pe podiumurile internaționale și este noua coafură favorită a vedetelor. Părul este tăiat fie până la pomeți, fie la nivelul bărbiei. Micro bob-ul necesită un timp de obișnuire, dar poate fi coafat ulterior într-un mod incredibil de versatil. Micro bob-ul poate fi combinat și cu un breton drept sau cu unul inegal.

Culori la modă în 2023. Totul despre trendurile anului

În privința culorilor, 2023 va arăta foarte vibrant și feminin. Deoarece culoarea anului 2023 este digital lavanda, revin la modă culorile aprinse, dar și cele contrastante. Balayage-ul, în tehnica Mounir rămâne o alegere la modă, care complimentează în special tunsorile medii. Se poartă nuanțele de blond, cu reflexe reci, dar și tonurile de toamnă roșcate, de la arămiu, până la violet, cu toate variaținuile sale.

Nu se mai poartă culorile simple, dintr-un singur ton care pot înăspri trăsăturile. De asemenea, nici blondurile cu mult gri nu mai sunt o opțiune în tendințe. În materie de coafuri ar trebui evitate tunsorile plate care acoperă trăsăturile feței și au un aspect demodat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.4 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *